ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

#loveautism:Σήμερα στάλθηκε με επιτυχία ένα μήνυμα αγάπης

Αποδεχόμαστε, προσφέρουμε, αγαπάμε! Aυτό ήταν το μήνυμα για το σημερινό φιλανθρωπικό event που εξελίσσεται με επιτυχία στο Μall of Cyprus. 50 και πλέον προσωπικότητες, με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ένωσαν τις δυνάμεις τους με το κατάστημα επίπλων Kare και το περιοδικό Beautiful People για τον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου. To ραντεβού δόθηκε σήμερα στις11 το πρωί στο The Mall of Cyprus σε μια εκδήλωση αγάπης, προσφοράς και αποδοχής των ατόμων με σύνδρομο Άσπεργκερ που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 το απόγευμα οπότε και θα δοθεί η επιταγή, από τις αγορές του κοινού, στον Σύνδεσμο. Μάλιστα πληροφορηθήκαμε πως το πρώτο αντικείμενο που πωλήθηκε ήταν του στυλό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Το Kare και το Beautiful People στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς διοργανώνουν με τη στήριξη του loveFm και του Mega, τη φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

50 προσωπικότητες χάρισαν για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής εκδήλωσης προσωπικά τους αντικείμενα για πώληση τους στο παζαράκι.Τα αντικέιμενα που πωλήθηκαν και οι επώνυμοι που τα χάρισαν είναι Νίκος Αναστασιάδης Πρόεδρος Δημοκρατίας (πένα), Άντρη Αναστασιάδη (συνταγή χειρόγραφη),Απόστολος Παρέλλης δισκοβόλος (φανέλα με υπογραφή), Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλόος) βραχιόλιΒίκτωρας Παπαδόπουλος αναπλ. κυβερνητικός εκπρόσωπος (βιβλίο), Λουκάς Φουρλάς (δημοσιογράφος) γραβάτα ,Στέλλα Στυλιανού (δημοσιογράφος) κολιέ, Τερέζα Ηλιάδου (επιχειρηματίας) (fur scarf and jacket), Aγγέλω Δημητρίου (επιχειρηματίας) (τσάντα και φουλάρι),  Κατερίνα Χριστοφίδου (δημοσιογράφος) (Hermes scarf), Μάριος και Ροντίκα Καρογιάν (μανικετόκουμπα και κορδέλα), Ιωάννη Κασουλίδη, Υπουργός Εξωτερικών γραβάτα, Φαίδωνας Φαίδωνος δήμαρχος Πάφου γραβάτα ,Λώρης Λοϊζίδης (σεναριογράφος ηθοποιός) (σενάριο με υπογραφή), ,Χρύσανθος Τζιαπούρας επιχειρηματίας βραχιόλιΆντρεα Λόρδου(επιχειρηματίας) (φουλάρι) Σύλβια Μαυροπουλου (επιχειρηματίας)(παπούτσια),Joanna Κασουλίδου, (τσάντα)

 Αξίζει σε όλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια ένα τεράστιο Μπράβο, και κυρίως στον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Τέτοιες κινήσεις είναι παράδειγμα προς μίμηση και σίγουρα πρέπει να επαναληφθούν. Κάπως έτσι, αγαπόντας τον συνάνθρωπο μας γίνεται αυτός ο κόσμος μας καλύτερος και ομορφότερος. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση