ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Λιγομίλητος, ήρεμος και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας: Αυτός λένε ότι ήταν ο ''Ορέστης''

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πτυχή που αφορά στον χαρακτήρα του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, μετά την αποκάλυψη και την παραδοχή από τον ίδιο των δύο δολοφονιών. Σε γενικότερο πλαίσιο, φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε κινήσει ποτέ υποψίες για πιθανή εγκληματική δράση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο που υπηρετεί στην ίδια μονάδα μαζί με τον 35χρονο ύποπτο, μας ανέφερε πως πρόκειται για ένα άτομο ήσυχο και λιγομίλητο.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, κανείς από το στρατόπεδο δεν είχε υποψίες ότι ο 35χρονος έκρυβε πίσω από την στολή της Εθνικής Φρουράς αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα μας λέχθηκαν, ο 35χρονος την Τρίτη 16/4, δύο μέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος, πήγε κανονικά στην υπηρεσία του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αξίζει να αναφερθεί και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ατόμου που είχαμε επικοινωνία, ότι ο 35χρονος μετά τον χωρισμό του ήταν ανήσυχος, πράγμα που συζητούσαν στο στρατόπεδο.

Άλλες αναφορές που μας έχουν γίνει, από το περιβάλλον της εργασίας του, κάνουν λόγο έναν άνθρωπο ο οποίος είχε συγκεκριμένες απόψεις, ωστόσο δεν μιλούσε πολύ, ούτε είχε προκαλέσει προβλήματα στην μονάδα του.

Ανάλογη είναι και η εικόνα που έδειξε σήμερα, βάσει πάντοτε πληροφοριών μας, όταν μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε, για εξονυχιστική έρευνα στο γραφείο του. Συγκεκριμένα, φέρεται να ήταν ψύχραιμος και χαλαρός, παρά το ότι τελεί υπό σύλληψη και ο χώρος όπου εργαζόταν γινόταν φύλλο και φτερό από τις αρχές, εν τη παρουσία του.

Ο αξιωματικός, ο οποίος παρουσιαζόταν ως «Ορέστης» στα υποψήφια θύματά του, ασχολείτο με την φωτογραφία και την βιντεογράφηση, ενώ συνεργαζόταν και με διάφορα άλλα άτομα μέσω αυτής. Όπως μας έχει μεταφερθεί από άτομο που τον γνώριζε μέσως της συγκεκριμένης ενασχόλησης, έκανε λόγο για ένα άτομο που είχε και εξέφραζε έντονα την άποψή του, γύρω από διάφορα θέματα.

Παρόμοιες περιγραφές προκύπτουν και από άτομα που τον γνώριζαν εκτός στρατού, από την καθημερινότητά του. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, συνηγορούν ότι ο 35χρονος δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα, ούτε είχε κινήσει ποτέ υποψίες για πιθανή εγκληματική συμπεριφορά.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση