ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Λίγες ώρες πριν τα MAD VMW 2013

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη απονομή των Mad Video Music Awards και οι συντελεστές της επιτυχίας το γιορτάζουν δεόντως, αύριο βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο παλαιό Φάληρο με ένα μοναδικό λαμπερό show.

Καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό θα ανέβουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που ετοίμασαν οι ιθύνοντες των βραβεύσεων και θα ξεσηκώσουν τους εκατοντάδες θαυμαστές τους.

Ένταση, πάθος, ρυθμός και μπόλικη δόση μουσικής θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των αυριανών Mad Music Video Awards 2013 by Cytamobile Vodafone.

Όσο πλησιάζει η μεγάλη γιορτή της μουσικής, το ερώτημα είναι ένα: Ποιοι καλλιτέχνες θα καταφέρουν να κερδίσουν το βραβείο στις κατηγορίες Video Clip της Χρονιάς, Video Clip Λαϊκό, Video Clip Dance, Video Clip Pop, Video Clip Rock, Video Clip Urban, Fashion Icon σε Video Clip,  Ντουέτο – Συνεργασία, Συγκρότημα, Γυναίκα Καλλιτέχνης, Άνδρας Καλλιτέχνης, Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης, Καλλιτέχνης της Χρονιάς;

Όλα αυτά θα τα μάθουμε απόψε, καθώς ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι Κύπριοι fans του MAD ψήφισαν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, στον οποίο θα δοθεί το βραβείο Αγαπημένος Καλλιτέχνης Κύπρου.

Στη σκηνή της 10ης απονομής των Mad Video Music Awards by Cytamobile Vodafone θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες να πραγματοποιούν μοναδικά happenings και performance. Οι Alex Leon, Claydee, Courtney, Demy, Dj Kas, Epsilon, Μέλισσες, Onirama, Playmen, Rec, Shaya, Stan, Stavento, Τάμτα, Vegas, Ήβη Αδάμου, Kώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Παντελής Παντελίδης, Έλενα Παπαρίζου, Μάνος Πυροβολάκης, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Χριστίνα Σάλτη, Μύρωνας Στρατής και Ελένη Φουρέιρα θα ανέβουν στη σκηνή για ένα μοναδικό show.

Επιπλέον, πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η μεγάλη βραδιά, με ανατρεπτικές συνεργασίες που αναμένεται να γίνουν τα hits του καλοκαιριού και που θα παίζουν δυνατά μέσα από τα ραδιόφωνά μας.

Όπως κάθε χρόνο το «παρών» τους θα δώσουν ξένοι καλλιτέχνες βάζοντας φωτιά στη σκηνή των πιο πολυσυζητημένων μουσικών βραβείων, όπως οι Anise K, Arash, Hadley, Ola και Vassy.

Οικοδεσπότης των Mad Video Music Awards 2013 by Cytamobile Vodafone θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

 

Χορηγός μετάδοση Κύπρου είναι η Cytamobile Vodafone.


Stay tuned!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση