ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν θα το ξανάκανα τo ΥFSF»

«Το Πρωινό» συνάντησε τον Λευτέρη Ελευθερίου σε νυχτερινή του έξοδο το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στο Your Face Sounds Familiar με αφορμή την αρνητική κριτική που δέχτηκε στην τελευταία του εμφάνιση.

«Είμαι πολύ υπερβολικός σαν προσωπικότητα και πολλές φορές χάνω σε αυτό και βλέπω τα βιντεάκια και λέω αν το ξανάκανα θα το διόρθωνα. Αισθάνομαι ότι μέσω της υποκριτικής θα διόρθωνα κάποια πράγματα. Στενοχωριέμαι από κάποιες κριτικές και σκέφτομαι ότι έχουν δίκιο. Αισθάνομαι ότι το πλησιάζω κωμικά πολλές φορές, αλλά μπορεί να είναι και η ευκολία μου αυτή, για να μη δυσκολευτώ εγώ πιο πολύ», επεσήμανε και συμπλήρωσε «Δεν θα το ξανάκανα από άποψη χρόνου με δύο παιδιά και θεατρικές υποχρεώσεις. Το έχω πει ότι χρονικά δεν μου βγήκε καλά».

Ακόμα, όσον αφορά στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα είπε «Δεν ήξερα κατά πόσο μπαίνουμε σε ένα κανάλι και είμαστε προστατευμένοι από αυτό. Και είμαστε πλάσματα που μια προστασία την χρειαζόμαστε».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Λευτέρη Ελευθερίου, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε«Πρέπει να κάνουμε focusστο ταλέντο του ανθρώπου και να σταματήσουμε αυτή την πλάκα ότι αυτός γκρινιάζει κι εμείς τον κρίνουμε. Τελείωσε! Αυτή είναι η δουλειά η δική του κι αυτή είναι η δουλειά η δική μας. Και τι πάει να πει προστασία στα κανάλια; Δεν μπορούμε να κρίνουμε δηλαδή; Εμάς ποιος μας προστατεύει;».

Δείτε το βίντεο!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση