ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Λάρνακα: Συγκλονιστική μαρτυρία για τα λεπτά μετά το φονικό

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή νεαρού γείτονα της οικογένειας, στην οποία εκτυλίχθηκε η τραγωδία, το απόγευμα της Τρίτης (6/11), στην Λάρνακα.

Όπως αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο νεαρός, βρισκόταν στο σπίτι του και άκουσε τον πατέρα να φωνάζει. Στην συνέχεια τον είδε να κρατά την νεκρή κόρη του. Ο μάρτυρας είπε ότι την άγγιξε για να διαπιστώσει εάν είχε παλμό, ενώ υπέδειξε στον πατέρα να της κάνει μαλάξεις στο στήθος.

Στην συνέχεια, ενημέρωσε και ο ίδιος ο μάρτυρας την Αστυνομία και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Ο 13χρονος, σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Στην σκηνή δύο Ιατροδικαστές

Περίπου 13 χρόνια διέμενε στην Κύπρο η οικογένεια από την Ρουμανία, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα, σύμφωνα με την μαρτυρία γείτονα.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Μιχαήλ, τα δύο αδέρφια είναι παιδιά χωρισμένων γονέων, με την μητέρα, ωστόσο, να τα επισκέπτεται καθημερινά. Τα παιδιά ήταν μόνα στο σπίτι, όταν συνέβη το μοιραίο, πρόσθεσε ο κ. Μιχαήλ.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων, Ρομά.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στην σκηνή βρέθηκαν οι Ιατροδικαστές, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, που διενήργησαν αυτοψία, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 9χρονης θα διενεργηθεί αύριο, Τετάρτη.

Βάσει πληροφοριών, ο 13χρονος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την αδερφή του, θεωρείται ποινικά ανεύθυνος για το περιστατικό, καθώς είναι ανήλικος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συλληφθεί.

Η πρώτη ενημέρωση

Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, από τον ανήλικο αδελφό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας φαίνεται ότι το κοριτσάκι μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την σκηνή, η οικογένεια κατάγεται από την Ρουμανία και διαμένει στην Κύπρο εδώ και δώδεκα χρόνια.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση