ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Λαοθάλασσα στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Παφιακό στάδιο

Λαοθάλασσα για ακόμα μία φορά προκάλεσε η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Παρασκευής στην Πάφο.

Ο ποπ σταρ έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και ανθρωπιάς παρουσιάζοντας την μουσική διαδρομή ''The Ace Of Hearts Tour'', με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage, κι επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.  

Στην ίδια σκηνή παρέα με τον Σάκη Ρουβά οι χιλιάδες φανς απόλαυσαν το ανερχόμενο boy band Boys & Noise, το αγαπημένο pop συγκρότημα OtherView, την ταλαντούχα μουσική παραγωγό και DJ Xenia Ghali καθώς επίσης και τους Γιούρη και Άλεξ Οικονόμου που γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό σόου ταλέντων ''The Voice''.

Με την απίστευτη του ενέργεια ο Sakis κατάφερε να παρασύρει το κοινό του στις μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσε αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως δεν είναι τυχαία το κορυφαίο όνομα στο είδος του σε ολόκληρη την ελληνική showbiz.

Η συναυλία του The Ace Of Hearts Tour στην Πάφο ήταν αφιερωμένη στην παγκύπρια εκστρατεία εθελοντισμού και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς για τα παιδιά ''ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ'' της Χαραλαμπίδης Κρίστης, της οποίας ο Σάκης Ρουβάς είναι πρεσβευτής και πρώτος επίσημος εθελοντής.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης στηρίζει κι ενισχύει ουσιαστικά το έργο της εκστρατείας ''ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ'' με το τραγούδι ''Γινόμαστε Καλύτεροι'', συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις, αποτελώντας ένα αληθινό πρότυπο θετικής δράσης κι έμπρακτης προσφοράς. παρακινώντας όλους μας με το παράδειγμά του. Εκεί και ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια του ποπ σταρ. 

Το must.com.cy ήταν εκεί και κατέγραψε το πάθος του ποπ σταρ στη σκηνή αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες που κατέκλυσαν το Παφιακό στάδιο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση