ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κύπρος: «Από τον Μάϊο και μετά πιθανή χαλάρωση μέτρων»

Τα βλέμματα στρέφονται στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνέλθει την Τετάρτη

Της Άντρης Θρασυβούλου

Τα βλέμματα στρέφονται στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνέλθει την Τετάρτη, (8/4) οπότε και αναμένεται να λάβει περαιτέρω αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Σήμερα η διυπουργική επιτροπή για τον κορωνοϊό, συνήλθε, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρουσία τεσσάρων μελών της επιδημιολογικής και επιστημονικής ομάδας που έχει συστήσει το Υπουργείο Υγείας με αντικείμενο τις περαιτέρω ενέργειες ως προς τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως πληροφορείται το 24news δεν αναμένεται χαλάρωση των μέτρων τουλάχιστον μέχρι τον Μάϊο, καθώς εάν γίνει κάτι τέτοιο οι επιδημιολόγοι θεωρούν ότι είναι ορατή η έκρηξη δεύτερου κύματος κρουσμάτων. Εάν λάβουμε υπόψη ότι το σχετικό διάταγμα του Υπουργού Υγείας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 13 Απριλίου, οπότε και αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, το ενδεχόμενο επέκτασης των μέτρων είναι το πιο ισχυρό σενάριο.

Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του 24news, ο Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Πέτρος Καραγιάννης, το Πάσχα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το περάσουμε περιορισμένοι στο σπίτι μας.

Δείτε την συνέχεια στο 24news

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση