ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κυπριόπουλα στο σχολείο με tablet

Το σχολείο Ολύμπιον στη Λευκωσία είναι το πρώτο που διδάσκει τα παιδιά της Α’ τάξης μέσω tablet. Με απόφασή του το σχολείο ένταξε στα μαθήματα το tablet, στο όποιο υπάρχει η ψηφιακή βιβλιοθήκη MTN READ, όπου διατίθενται δωρεάν τα περισσότερα βιβλία του Γυμνασίου.

Για την ευκολότερη πρόσβαση και δράση των μαθητών με τα βιβλία, η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη MTN READ δώρισε από ένα tablet σε κάθε μαθητή πρώτης τάξης του γυμνασίου Ολύμπιον. Με αυτή του την κίνηση το σχολείο θέλει να επεκτείνει τη διδασκαλία μέσω των tablet πειραματικά σε περισσότερα μαθήματα.

Οι περισσότεροι μαθητές διαθέτουν tablets ή smart phones για την ψυχαγωγία τους, όμως πολύ λίγοι γνωρίζουν τους κίνδυνους του διαδικτύου ή τη μεγάλη χρησιμότητά του. Παρ’ όλα αυτά το διαδίκτυο, με τη σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση από τους γονείς και τους καθηγητές, μπορεί να μετατρέψει τους μαθητές σε ‘’μάγους’’ της τεχνολογίας, διαβάζοντας μεταξύ άλλων και την ιστορία δημιουργίας μερικών από τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter και YouTube.

Στόχος της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης MTN READ, ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου SPPMEDIA και της ΜΤΝ, είναι να προσφέρει αφιλοκερδώς στον στόχο της ψηφιοποίησης της εκπαίδευσης και διατίθεται για όλους τους μαθητές γυμνασίου δωρεάν, προς διευκόλυνση των ιδίων, αλλά και των γονιών.

Τα παιδιά μπορούν να βρουν στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη READ, βιβλία τα οποία είναι από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Γυμνασίου στο www.readlibrary.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση