ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κύπριοι καλλιτέχνες κατά της λαθροθηρίας αμπελοπουλιών

Δεκάδες Κύπριοι άνθρωποι από το χώρο των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και της επικοινωνίας φωτογραφήθηκαν με πανό ενάντια στη λαθροθηρία πουλιών στην Κύπρο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη σελίδα Zero Tolerance Against Songbird Poaching in Cyprus / Μηδενική Ανοχή Ενάντια στη Λαθροθηρία Πουλιών στην Κύπρο, όπου σε συνεργασία με τοπικές και διεθνείς περιβαλλοντικές οργανώσεις (Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου / BirdLife Cyprus, Επιτροπή Ενάντια στη Σφαγή των Πουλιών / Committee Against Bird Slaughter (CABS), Φίλοι της Γης Κύπρου / Friends of the Earth Cyprus, Ίδρυμα για την Προστασία της Βιοποικιλότητας / Foundation Pro Biodiversity και Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος Terra Cypria), παρουσίασαν την εκστρατεία Protect Birds, Not Poachers / Προστατέψτε τα Πουλιά, Όχι τους Λαθροθήρες.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία έγινε με αφορμή την έντονη συζήτηση γύρω από τη φωτογραφία του Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευγένιου Χαμπουλλά, στα  social media, δηλαδή την περιβόητη πιατέλα με τα αμπελοπούλια. Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση