ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κύπριοι Δασικοί: Αισιόδοξα μηνύματα από το Μάτι

Η κατάσταση στα μέτωπα των πυρκαγιών στις περιοχές της Αττικής όπου επιχειρεί η κυπριακή αποστολή είναι ομαλή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Λεωνίδας Λεωνίδου, ο οποίος βρίσκεται με την κυπριακή αποστολή που μετέβηκε σήμερα στην Αττική προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ερωτηθείς για το πού επιχειρούν τα μέλη της κυπριακής αποστολής, ο κ. Λεωνίδου είπε ότι στο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Μάτι επιχειρούν τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας. Στην περιοχή, συνέχισε, είναι και τα τέσσερα μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Ανέφερε, επίσης, ότι τα 20 μέλη του Τμήματος Δασών επιχειρούν στο μέτωπο της πυρκαγιάς της Κινέτας.

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στα μέτωπα των πυρκαγιών, ο κ. Λεωνίδου είπε ότι η κατάσταση τώρα είναι ομαλή.

«Κατασβένονται μικροεστίες οι οποίες απειλούν αναζωπυρώσεις. Δεν υπάρχει στο μέρος που είμαστε εμείς οποιαδήποτε μεγάλη πυρκαγιά αυτή την στιγμή. Επιχειρούν τα πτητικά μέσα ακατάπαυστα από την ώρα που ήρθαμε. Είμαστε εδώ γύρω τις 16:00 και ξεκινήσαμε να επιχειρούμε. Η κατάσταση είναι αρκετά καλή, πάρα πολύ καλή . Δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», συμπλήρωσε.

Ο Διοικητής της Πολιτικής Άμυνας Αντρέας Φραντζής, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας επιχειρούν μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή Μάτι και πρόσθεσε ότι είναι σε περιοχή που υπάρχουν εστίες φωτιάς .

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Φραντζής είπε ότι τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας υποδείχθηκαν από τους επαρχιακούς και βρίσκεται σε ετοιμότητα μια δεκαμελή ομάδα, στην περίπτωση που χρειαστεί να μεταβεί στην Αττική και δεύτερη αποστολή από την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση