ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κύπρια ηθοποιός στην ταινία της Uma Thurman

Σήμερα Τετάρτη, καλεσμένη στην εκπομπή ‘‘Ξυπνήσατε;’’ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Μιχάλη Σοφοκλέους ήταν η κύπρια ηθοποιός Νέδη Αντωνιάδου. Μίλησε για την συνεργασία και την γνωριμία της με την Μιμή Ντενίση αλλά και για την ταινία στην Αμερική που συμμετείχε.

Συζητώντας με τους παρουσιαστές για το θεατρικό έργο ‘‘Σμύρνη μου Αγαπημένη’’, στο όποιο βρέθηκε πάνω στην σκηνή χωρίς καν να το καταλάβει. Όταν η Μιμή Ντενίση έγραψε το σενάριο, την πήρε τηλέφωνο λέγοντας της πως ένας από τους ρόλους είναι δικός της. Η Νέδη απάντησε πως θα το σκεφτεί, και όπως λέει, βρέθηκε στην Αθήνα χωρίς να το καταλάβει.

Ακολούθως, αποκάλυψε και την συμμέτοχη της σε ταινία στην Αμερική με την Uma Thurman. Οι παρουσιαστές έμειναν άναυδοι με αυτό και άρχισαν να την ρωτούν πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία και πως ήταν να συνεργαστεί με τόσο μεγάλα ονόματα στην Αμερική.

‘‘Μετά την Αθήνα, πήγα Αμερική και συμμετείχα στην ταινία της Uma Thurman που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, με μικρό ρόλο βέβαια, αλλά αυτό για μένα ήταν πολύ μεγάλο’’

Στην συνεχεία ανέφερε πως ότι και να κάνει, οπού και να πάει πάντα θα επιστέφει στο σπίτι της, την Κύπρο. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση