ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κυκλοφόρησε το Beauty Line Magazine

Το νέο περιοδικό Beauty Line κυκλοφορεί με full καλοκαιρινή διάθεση και θετική ενέργεια. Το πρόσωπο της τηλεοπτικής καμπάνιας των καταστημάτων, η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, ποζάρει στο εξώφυλλο πιο όμορφη από ποτέ και μιλά για τη συνεργασία της με τα Beauty Line, την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή, αποδεικνύοντας πως διαθέτει όλα όσα χρειάζεται να έχει η γυναίκα του σήμερα.

Επιπλέον μάθετε πώς να αποκτήσετε το ’60s look της σεζόν αντιγράφοντας βήμα-βήμα το μακιγιάζ που προτείνει ο senior make up artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, και παίρνοντας ιδέες από τα catwalks των πιο γνωστών οίκων μόδας. Κι επειδή για να είστε όμορφοι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, προσθέστε στο boudoir σας τα πιο σούπερ προϊόντα ομορφιάς σε λογικές τιμές, τα οποία θα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού.

Για πρώτη φορά τα Beauty Line συνεργάζονται και υποστηρίζουν την Europa Donna Κύπρου, για μια κοινή προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Με την αγορά του Beauty Line Magazine στην τιμή του €1, μέσα απ’ όλα τα καταστήματα Beauty Line, συνεισφέρετε στην ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου. Όλο το ποσό από τα έσοδα πωλήσεων του περιοδικού θα δοθεί στην Europa Donna Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X