ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κρίστη Παπαδοπούλου: Μόνη στον Πρωταρά

Άκρως καλοκαιρινό κυκλοφορεί και αυτή την Κυριακή το περιοδικό Beautiful People μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή.

Αραχτοί στην παραλία πάρτε στα χέρια σας το περιοδικό και διαβάστε για την Κύπρια ηθοποιό Κρίστη Παπαδοπούλου την οποία ο φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει μόνη τις διακοπές της στον Πρωταρά.

Μάθετε τα μυστικά ομορφιά της και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Ακόμη, ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε ταραχή στις θαυμάστριές του ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες»!

Η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρία Μενούνος, η Αγγελική Ηλιάδη, η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι τα πρόσωπα που απασχολούν το περιοδικό των σταρς.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού διαβάζουμε για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού, τα MAD VMA after party που λαμβάνει χώρα στο Breeze, στη Λεμεσό.

Οι Vegas έρχονται στο νησί και έχουν σκοπό να βάλουν φωτιά στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του απόλυτου καλοκαιρινού party των MAD VMA αfter party by Cytamobile-Vodafone.

Οι Vegas στέλνουν το δικό τους μεγάλο ευχαριστώ προς τους Κύπριους θαυμαστές τους για το βραβείο Αγαπημένος Καλλιτέχνης Κύπρος μέσα από την αποκλειστική τετρασέλιδη συνέντευξη τους. 

Ακόμη, τέσσερις γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί φωτογραφίζονται με τους αγαπημένους τους φρέσκους χυμούς Life και μοιράζονται μαζί με το Beautiful People τα μυστικά της ευεξίας τους.

Οι fashion lovers ακολουθούν τις «γραμμές» της μόδας με όλες τις παραλλαγές και τα χρώματα!

Αυτά καθώς κι άλλα πολλά, μόνο στο περιοδικό Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή σε όλα τα περίπτερα με μόνο 2.90 ευρώ.


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση