ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κρίστη Αγαπίου: Θα τα δώσει όλα στο Miss World

Από τις πιο όμορφες παρουσίες στον εγχώριο χώρο της μόδας καθώς από πολύ μικρή έκανε την εμφάνισή της μέσα από editorial μόδας, διαφημίσεις όπως επίσης και επιδείξεις επώνυμων οίκων.

Το χαμόγελό της και η αψεγάδιαστη ομορφιά της σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για την Κρίστη Αγαπίου η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στις 28 Σεπτεμβρίου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World» 2013 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Το μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο must online για τη νέα εμπειρία που πρόκειται να ζήσει λέγοντάς μας χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαι αρκετά ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο σε ένα τόσο μεγάλο και αναγνωρισμένο διαγωνισμό ομορφιάς. Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είναι πραγματικά τιμή μου που θα βρεθώ στην Ινδονησία για το Miss World εκπροσωπώντας τη χώρα μου».

Το 20άχρονο μοντέλο τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο Newcastle όπου και σπουδάζει Fruits Science and Human Nutrition.

Η Κρίστη Αγαπίου έλαβε συμμετοχή στον επίσημο διαγωνισμό ομορφιάς κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Star το 2011 και πλέον ετοιμάζει τις αποσκευές της όπου στις 3 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει με προορισμό την Ινδονησία για να λάβει συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World.

Η ίδια δηλώνει πανέτοιμη και αρκετά αισιόδοξη. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση