ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κρίστη Αγαπίου: «Τα καλλιστεία ήταν κι αυτά μια εμπειρία ζωής»

Στον απόηχο των φετινών καλλιστείων, το πιο πολυφωτογραφημένο μοντέλο της Κύπρου, μίλησε στον Τάσο Ευαγγέλου για τη συμμετοχή της στα φετινά καλλιστεία, για τα παρατράγουδα, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο πολύ ήθελε τον τίτλο της Σταρ Κύπρος, η Κρίστη απάντησε: «Τον ήθελα πάρα πολύ, δεν στο κρύβω. Το θεώρησα ως μια επιβράβευση για όλα αυτά τα επτά χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Τον ήθελα τον τίτλο πάρα πολύ, αλλά η Άντρη Καραντώνη τον ήθελε πιο πολύ από όλες μας».

Το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες που ήθελαν τα φετινά καλλιστεία να είναι στημένα, λέγοντας πως μπορεί να ήταν, μπορεί και να μην ήταν… «Όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες των καλλιστείων πριν καλά-καλά συμπληρωθούν οι υποψήφιες, ο κόσμος είχε αρχίσει να λέει πως εγώ είχα τα μεγάλα μέσα. Όπως αποδείχθηκε, άλλες τα είχαν τελικά». Το 18χρονο μοντέλο με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει τα πράγματα με το όνομά τους, κάτι που λίγες θα έκαναν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κρίστης Αγαπίου στο «MAN» Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με εξώφυλλο την εκρηκτική Ελληνίδα ηθοποιό Νικολέτα Καρρά.    

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X