ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Κουτσελίνη σε Σκορδά: «Ζήτα συγγνώμη για τα σχόλια για τον Παντελίδη»

Να ζητήσει συγγνώμη για όλα εκείνα τα ατυχή σχόλια που έκανε η Φαίη Σκορδά είπε σήμερα στην εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Η παρουσιάστρια του STAR μίλησε on air για τα «πυρά» που δέχεται η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αλλά και για τη συλλογή υπογραφών για την απόλυσή της:

«Αν ήμουν στη θέση της Φαίης θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη. Στεναχωριέμαι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα! Θεωρώ ότι η Φαίη, αυτή την περίοδο, διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, θα το διαχειριστεί και πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος για έναν άνθρωπο που ξέρω πως αγαπάει τους ανθρώπους δίπλα της, είναι να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη και αν δεν θέλει να το κάνει μέσα από έναν τηλεοπτικό αέρα, μπορεί να το κάνει μέσα από μια συνέντευξη που αυτό θα έχει και την ίδια ισχύ», τόνισε η παρουσιάστρια του «Αλήθειες Με Τη Ζήνα».

Τότε η Φαίη σχολίασε τον στίχο για τη «σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα», μία μόλις ημέρα πριν τον τραγικό χαμό του Παντελή στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Η Ζήνα συνέχισε λέγοντας πως: «βέβαια, τα είπε στην τηλεόραση και στην τηλεόραση οφείλει να πει και την συγγνώμη. Από εκεί και πέρα όμως ο τρόπος που θα το διαχειριστεί είναι ο ίδιος. Εγώ, πάντως, ως ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει τη Φαίη, αυτό θα την συμβούλευα. Η Φαίη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν το έκανε αυτό εσκεμμένα, ήταν μια άτυχη στιγμή στα τόσα χρόνια της καριέρας της».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση