ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κωνσταντινούπολη: Πρωτοχρονιάτικο μακελειό με τουλάχιστον 39 νεκρούς

Στην Κωνσταντινούπολη, τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους ανάμεσα τους 15 με 16 αλλοδαποί και ακόμη 69 τραυματίστηκαν, τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά από την "τρομοκρατική" επίθεση ενόπλου λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Reina που συχνάζουν πολλές διασημότητες αλλά και ξένοι τουρίστες.

Σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό Εσωτερικών της χώρας o δράστης της επίθεσης εξακολουθεί να διαφεύγει. "Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα", πρόσθεσε. Νωρίτερα η βρετανική εφημερίδα Guardian έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση πως ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τον δράστη που ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης,να κραυγάζει κάτι στα αραβικά ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή μέσα στο νυχτερινό κέντρο την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν 700 ως 800 άνθρωποι.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, πολλοί θαμώνες του νυχτερινού κέντρου έπεσαν στον Βόσπορο, για να σωθούν από τα πυρά του δράστη της επίθεσης.

Την ώρα της επίθεσης διεξάγονταν οι επίσημοι εορτασμοί για την έλευση της νέας χρονιάς, πλάι στον Βόσπορο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή:kathimerini.com.cy 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση