ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Επανασύνδεση με την πρώην του;

newsroom must

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους καλλιτέχνες που δεν αρέσκονται στο να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, παρόλο που κατά διαστήματα έχει χρεωθεί αρκετές σχέσεις με γνωστές Ελληνίδες. Τα τελευταία δημοσιεύματα μιλούσαν για την σχέση του με το μοντέλο και κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο αυτή η σχέση φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο γοητευτικός τραγουδιστής ήρθε πολύ κοντά με την πρώην αγαπημένη του, Κατρίνα Τσάνταλη, με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση στο παρελθόν. Πρόκειται για μια νέα και όμορφη γυναίκα που δραστηριοποιείται στην ελληνική οινοποιία, ενώ έχει γράψει και δύο παιδικά βιβλία περνώντας σημαντικά μηνύματα για την ομοφοβία και τον ρατσισμό.

*Εικόνες από το 2013

Μάλιστα στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο '' Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά'', ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το ''παρών'' του, στηρίζοντας την Κατρίνα.

Παράλληλα, οι συχνές εμφανίσεις της Κατρίνας στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, μαρτυρούν πως οι δυο τους ίσως θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση