ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κων/νος Μπογδάνος: Αποκάλυψε πως «εκβίασε» τον Νότη Σφακιανάκη να βγει στην εκπομπή του

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για όλα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο από την συνέντευξη με τον Νότη Σφακιανάκη ενώ αποκάλυψε πως τον εκβίασε για να βρεθεί στην εκπομοπή του.

"Για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός. Μετά από την πρώτη συνέντευξη, φαινόταν ότι έχουμε μια καλή χημεία, σηκώνω εγώ το κινητό "Έλα Νότη, γιατί στην πέφτουν έτσι;", "Τι να πώ" μου λέει αυτός. Του λέω "Δεν έρχεσαι να τα πούμε;", μου λέει "Έρχομαι. Πότε;". Απαντώ "Την ερχόμενη Τετάρτη". "Κανένα πρόβλημα. Αν η εταιρεία είναι οκ, εγώ είμαι μέσα" είπε ο δημοσιογράφος. Μιλάω με την εταιρεία και μου λένε "Αν ο Νότης είναι οκ εμείς δεν έχουμε παράπονο". Μιλάω πάλι μαζί του τη Δευτέρα για το τελικό οκ και μου λέει πάλι "ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα"".

Και συνεχίζει: «Μου σκάει ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Δευτέρας από έναν μάνατζερ της εταιρείας που μου έγραφε: "Καταρχήν, ο Νότης δεν κατάλαβε και κατά δεύτερον, πιστεύουμε και εμείς και το μαγαζί ότι είναι πολύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα». Έκανα κάτι πάρα πολύ απλό. Αφού λογοφέραμε πολύ άσχημα με τον μάνατζερ, του είπα ότι σου το χρεώνω προσωπικά και αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι, γιατί με έλεγαν ψεύτη».

Και κατέληξε: «Θα έκανα το εξής: "Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Στην καρέκλα την κενή πίσω μου θα καθόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πίστευα ότι έχει λόγο τιμής και μετά θα έπαιζα κομμάτια από την προηγούμενη συνέντευξή του τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με πράγματα τα οποία είχε πει στην παρουσίαση του δίσκου. Θα κράταγε η εκπομπή 20-25 λεπτά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση