ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο Lobster έχει ήδη τραβήξει τα βλέματα αφού πρωταγωνιστές θα είναι ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις, όπως ανακοίνωσε το περιοδικό Variety.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν το Μάρτιο στην Ιρλανδία και το σενάριο ανήκει στον μόνιμο συνεργάτη του Λάνθιμου, τον Ευθύμη Φιλίππου.

Σύμφωνα με το Variety ο Λάνθιμος δήλωσε: "Είμαι πολύ ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς. Η συμβολή τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει τον κόσμο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε».

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, πρόκειται για «μια ιστορία αγάπης, χωρίς να είναι μια συμβατική ερωτική ιστορία. Παρατηρεί τους τρόπους και τους λόγους που κάποιοι άνθρωποι έρχονται κοντά και γίνονται ζευγάρια, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Είναι μια ιστορία για τα τρομακτικά αποτελέσματα της μοναξιάς, του φόβου να πεθάνεις μόνος, του φόβου ότι θα ζήσεις μόνος και πάνω απ' όλα, του φόβου ότι θα ζήσεις με κάποιον άλλον. Το να πιέζουμε τον εαυτό μας να αγαπήσει κάποιον είναι ένα είδος βασανιστηρίου. Το να ψάχνουμε να βρούμε κάποιον να αγαπήσουμε είναι ένα διαφορετικό είδος βασανιστηρίου.

Το «The Lobster» προσπαθεί να ανακαλύψει συνώνυμα για την αγάπη σε λέξεις όπως φόβος, κανόνες, διορίες, ταίριασμα, συγχρονικότητα, αφέλεια, ευημερία, ψέματα». Στην ταινία είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα έπαιζε η Λέια Σεϊντού και ο Μπεν Γουίσο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση