ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κόκκινη λίμνη - Όλη προσοχή στραμμένη στο τι κρύβει η βαλίτσα

Δύσκολο να πιστέψει κανείς τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες βδομάδες. Βγαλμένα λες και από ένα καλογραμμένο σενάριο ταινίας τρόμου. Επτά θύματα, πέντε ενήλικες γυναίκες και δύο κοριτσάκια, τρείς σοροί στα χέρια των Αρχών εκ των οποίων η μια άγνωστο σε ποιαν ανήκει, τέσσερις σοροί αναζητούνται με εντατικές έρευνες, ένας ύποπτος 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς που μέχρι και πριν ένα μήνα όλοι τον χαρακτήριζαν ως ένα άτομο ήρεμο, λιγομίλητο ως έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας… και ο «Ορέστης» με τα φρικαλέα εγκλήματα που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους, ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου.

Από την Κόκκινη Λίμνη άρχισαν να αποχωρούν τα μέλη της ΕΜΑΚ μαζί με τους ιδιώτες που ήταν υπεύθυνοι για τις έρευνες. Όπως όλα δείχνουν το κομμάτι των ερευνών έχει ολοκληρωθεί για σήμερα. Σε δηλώσεις που θα γίνουν από το σημείο από τον Διευθυντή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας κύριο Μάρκο Τράγκολα αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα βήματα. Στόχος των ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος στις έρευνες θα είναι η προσεχτική ανάσυρση της βαλίτσας που βρίσκεται στον βυθό της λίμνης ώστε να μην καταστραφούν τυχόν τεκμήρια που υπάρχουν εντός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
-  Οι ιστορίες πίσω από τα επτά θύματα και οι εκκλήσεις για εντοπισμό τους
«Ορέστης», ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος σε Κύπρο και Ελλάδα
Έτσι διάλεγε τις τοποθεσίες o serial killer «Ορέστης»

- Τα 7 θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου
Το προφίλ ενός serial killer - Το κίνητρο, ο φόνος και η ηδονή
Αντιμέτωπη με έναν serial killer η κυπριακή κοινωνία 

Προηγούμενη ενημέρωση
Οι τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την πολύκροτη υπόθεση έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό βαλίτσας στον βυθό της Κόκκινης λίμνης.
Εντός της λίμνης βρέθηκε (15:23) η βάρκα της ΕΜΑΚ ενώ θα γίνει προσπάθεια ώστε η βαλίτσα να βγει στην επιφάνεια το συντομότερο δυνατόν για να διαπιστωθεί το περιεχόμενο της . Μετά από την έρευνα τοποθετήθηκε σε συγκεκριμένο σημείο σημαδούρα με το επικρατέστερο σενάριο να είναι ότι εκεί βρίσκεται η βαλίτσα που εντόπισε η ρομποτική κάμερα.

Θυμίζουμε ότι o 35χρονος στις ανακρίσεις είχε αναφέρει ότι εντός της Κόκκινης Λίμνης είχε πετάξει την 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες και την 36χρονη Livia μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS