ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κλοπή υπηρεσιακού πιστολιού Αστυνομικού

Μεγάλη ταραχή προκάλεσε στην Αστυνομία η πληροφορία ότι κλάπηκε υπηρεσιακό πιστόλι Αστυνομικού που υπηρετεί στον Κλάδο Πληροφοριών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Αστυνομικού, η κλοπή έγινε μεταξύ των ωρών 17:45 – 18:05 χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σε κηδεία συγγενικού του προσώπου.

Με βάση την καταγγελία του Αστυνομικού, άγνωστοι φαίνεται να έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του, όπου και έκλεψαν το τσαντάκι στο οποίο υπήρχε το υπηρεσιακό πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων.

Όταν έγινε η κλοπή, στο κοιμητήριο υπήρχε αρκετός κόσμος, ενώ σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το τσαντάκι δεν ήταν σε περίοπτη θέση.

Το 24news, επικοινώνησε με την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κ. Νικολέτα Τυρίμου, η οποία ανέφερε ότι «τα πιστόλια αφού είναι χρεωμένα σε κάθε Αστυνομικό, μπορούν να τα έχουν μαζί τους, όμως, θα πρέπει να μεριμνούν για την ασφαλή φύλαξή τους».

Η κ. Τυρίμου, μας ανέφερε ότι εναντίων του Αστυνομικού, εξετάζεται υπόθεση πειθαρχικών αδικημάτων, ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία, ο Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση