ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Την Πέμπτη (9/4) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, ενώ κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, και το απόγευμα τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To Tμ. Μετεωρολογίας έκδοσε κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/4) μέχρι τις 18:00 της ίδιας ημέρας.



Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (10/4), ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,   παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο (11/4), διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσει μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή (12/4), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Δεν αναμένεται  αξιόλογη μεταβολή  στη θερμοκρασία, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X