ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κι όμως... ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες

Δέσποινα Άσπρου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, κατάφεραν να μας αιφνιδιάσουν όλους την Δευτέρα του Πάσχα με τον ξαφνικό γάμο τους. Όπως έγινε γνωστό, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη. Κουμπάρες στο γάμο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όσο αφορά τον Λευτέρη, μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο σεφ είχε πανρευτεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο μετά τον χωρισμό του προχώρησε κανονικά την ζωή του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Να που όμως ήρθε στην επιφάνεια κάτι που μας ξάφνιασε. Ο Λευτέρης έχει ήδη μια κόρη και έναν γιο από διαφορετικές μητέρες.Μάλιστα, ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη μας έχει συστήσει την κόρη του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram... ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς δεν δώσαμε σημασία.

Η κόρη του είναι σεφ, και εργάζεται μαζί με τον πατέρα της και με τον θείο της και αδελφό του Σουλτάτου. Με μπαμπά, θείο και νονό σεφ (την βάφτισε ο Λευτέρης Λαζάρου), η κατάληξή της... ήταν δεδομένη!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση