ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κι όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το πιο πολυσηζητημένο πρόσωπο της σεζόν, αφού αυτό δείχνουν και τα επίσημα στοιχεία της Google.

Η αγαπημένη κριτής του GNTM που τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στην Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Ελλάδα και κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό με την παρουσία της στο ριάλιτι. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα πολλά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε ποτέ να μοιραστεί πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. 

Ωστόσο, σήμερα και μέσα από την εκπομπή ''Happy Day'', αποκαλύφθηκε μια λεπτομέρεια που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα που επισφραγίστηκε το 2015 με έναν γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, πρόκειται για έναν νεαρό αρχιτέκτονα, ενώ ο γάμος τους έγινε στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους την τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και τον κομμωτή και μακιγιέρ Δημήτρη Γιαννέτο. Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά.

''Ξαφνικά από τον Μάρτιο…σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία'', ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X