ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Κέρδισε μία ημέρα γεμάτη ατελείωτο H&M shopping αξίας €1.000 μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου

newsroom must

H νέα φθινοπωρινή συλλογή 2017 της H&M, με πρωταγωνίστρια τη Naomi Campbell, είναι ήδη διαθέσιμη στο κατάστημα της H&M στη Λευκωσία και το αγαπημένο fashion brand γιορτάζει το λανσάρισμα με έναν ανεπανάληπτο διαγωνισμό!


Ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα κερδίσει μία δωροκάρτα αξίας €1.000 για να πραγματοποιήσει όλες τις φθινοπωρινές αγορές του στο κατάστημα της H&M στη Λευκωσία παρέα με την αγαπημένη μας παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό και fashion influencer, Έβελυν Καζαντζόγλου.

                                                               ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ



Επιπλέον, με κάθε εγγραφή στα H&M Fashion News που πραγματοποιούν οι νέοι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% έκπτωση στην επόμενη αγορά τους στο κατάστημα της H&M στη Λευκωσία!

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και ζήσε μία ημέρα γεμάτη ατελείωτο shopping αξίας €1.000 μαζί με τα style tips της Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ανακάλυψε την ολοκαίνουργια H&M φθινοπωρινή συλλογή 2017 ήδη σήμερα στο κατάστημα της H&M στη Λευκωσία (Λήδρας 171-179, +357 22 050050), εκεί που το tailoring συναντά το glamour, δημιουργώντας μια νέα πρόταση στο δυναμικό ντύσιμο με αυστηρά σακάκια, pencil φούστες, θηλυκές μπλούζες, χνουδωτά πλεκτά, γυαλιστερά ασημένια και κοκτέιλ φορέματα για το πρωί ή το βράδυ σε μια νέα εκδοχή του glam!

 

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση