ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Μια 22χρονη ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην κατοικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, υποστηρίζοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά. Συγκεκριμένα οι επιθέσεις έγιναν στις 7 και 13 Αυγούστου, στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του Ερβέ Τεμίμ, μιλώντας στο BFMTV, παραδέχτηκε πως ο πελάτης του γνώριζε τη νεαρή, αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με οποιαδήποτε επίθεση, βιασμό ή εγκληματική ενέργεια εις βάρος της.

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι συγκλονισμένος, καθώς οι κατηγορίες είναι αντίθετες με όσα πιστεύει και σέβεται», πρόσθεσε.

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε ο Τεμίμ απευθύνοντας έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών».

Ο εισαγγελέας του Παρισιού ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση» εις βάρος του.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 1974 με την ταινία «Ο χορός των διεφθαρμένων» (Les Valseuses) του Μπερτράν Μπλιέ και εξελίχθηκε σ' ένα «ιερό τέρας» του γαλλικού σινεμά ερμηνεύοντας πολλούς ρόλους, ανάμεσα στους οποίους τους περισσότερους μεγάλους ήρωες της γαλλικής λογοτεχνίας, από τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ μέχρι τον Γιάννη Αγιάννη στους «Αθλίους».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS