ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κάθε μέρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο iPad!

Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε λειτουργία η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας στο iPad. Είναι η πρώτη εφημερίδα στον τόπο μας σε ψηφιακή εφαρμογή ταμπλέτας, εγκαινιάζοντας για πρώτη τη νέα εκδοτική εποχή.

Η Καθημερινή στο iPad δίνει πλήρη καθημερινή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, την Ελλάδα και τον κόσμο, όσον αφορά την οικονομία, το χρηματιστήριο, αλλά και τον αθλητισμό, μαζί με αφιερώματα και ένθετο καλής ζωής.
Με τον σχεδιασμό να δίνει την αίσθηση στον χρήστη ότι κρατά στα χέρια του εφημερίδα με δυνατότητες multimedia, η Καθημερινή Κύπρου στο iPad είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος καθημερινής ενημέρωσης και με δυνατότητα χρήσης εκτός δικτύου (offline).

Με την ευκαιρία της λειτουργίας της ημερήσιας έκδοσης iPad της Κ, ο Δημήτρης Λοττίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με την έκδοση της Κ στο iPad ολοκληρώνεται η πρώτη φάση σχεδιασμού ανάπτυξης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στη χώρα μας, όπως τη σχεδιάσαμε πριν τέσσερα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες μας της Καθημερινής Ελλάδος. Ως όμιλος, είναι στρατηγική τοποθέτηση υπεροχής η ανάπτυξη των ψηφιακών εκδόσεων σε όλες τις συσκευές. Η Κ είναι η πρώτη εφημερίδα στα ελληνικά σε τέτοια μορφή και από τις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό τα λέει όλα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Προδιαγραφές έκδοσης:
- Δυνατότητα χρήσης εκτός δικτύου (offline).
- Πρώτη σελίδα με τους κύριους τίτλους όλων των ειδήσεων.
- Εύκολη πλοήγηση από μια κατηγορία ειδήσεων σε μια άλλη, με οριζόντια κίνηση του δακτύλου.
- Λειτουργία πολλαπλών κινούμενων μενού (καρουζέλ) για ευκολότερη πλοήγηση ειδήσεων.
- Παρουσίαση φωτογραφιών μέσα στις ειδήσεις (slideshow) με καρουζέλ.
- Online παρακολούθηση των χρηματιστηριακών αγορών σε Κύπρο και Αθήνα.
- Ειδοποίηση νέων ειδήσεων και ανανέωση με το πάτημα ενός κουμπιού.
- Δυνατότητα share των άρθρων σε social media και αποστολή με email.
- Όλη η αρθρογραφία των δημοσιογράφων και συνεργατών της εφημερίδας.
- Τμήματα: Πολιτική, Αρθρογραφία, Κύπρος, Οικονομία, Χρηματιστήριο, Αθλητισμός, Ελλάδα, Κόσμος, Goodlife.

Η υλοποίηση της εφαρμογής έγινε από την κυπριακή εταιρεία που ειδικεύεται σε εφαρμογές iOS SNQdigital και ο σχεδιασμός από την sppdigital, το τμήμα ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων των Ειδικών Εκδόσεων, σε συνεργασία με Bdigital Ltd- υλοποίηση, λειτουργία cms, δημιουργία feeds ροής, Network Solutions Ltd - λειτουργία και συντήρηση hosting και server.


Δείτε την εφαρμογή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στο itunes appstore: http://itunes.apple.com/au/app/e-kathemerine-kyprou/id521411248?mt=8

Δείτε το βίντεο με τις δυνατότητες της ψηφιακής Κ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6mng02GGcP4

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X