ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κατέρρευσε κτήριο στην Λευκωσία

Από θαύμα αποφύγαμε τα χειρότερα, εξαιτίας της κατάρρευσης κτηρίου στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ακατοίκητο κτήριο σε πάροδο της οδού Ιπποκράτους, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, κατέρρευσε, ευτυχώς, χωρίς να αποτελέσει κίνδυνο για κανέναν, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας, βρίσκονται στο σημείο για να προβούν σε καθαρισμό.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, μέλη της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ διεξάγουν έρευνες στα συντρίμμια, ώστε να διασφαλιστεί το ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε ότι επρόκειτο για κτήριο στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο παρελθόν και είχε υποστεί ζημιές, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε εξαιτίας των πρόσφατων πολύ έντονων βροχοπτώσεων, καθότι πλινθόκτιστο.

Επιστρατεύθηκαν, συνέχισε, τρεις ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΜΑΚ για έρευνα στα συντρίμμια, καθώς εξεταζόταν το ενδεχόμενο ύπαρξης ανθρώπων κάτω από τα χαλάσματα. Ωστόσο, ευτυχώς, δεν εντοπίστηκαν παγιδευμένα άτομα και οι διαδικασίες μπορούν να προχωρήσουν με την απομάκρυνση των ερειπίων από συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας.

Βίντεο από το σημείο και τις προσπάθειες καθαρισμού των ερειπίων:

Δείτε μερικές εικόνες από την κατάρρευση του κτηρίου:

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση