ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγησή της στο must Ιουνίου

Η Κατερίνα Καινούργιου φορά τα τελευταία trends του καλοκαιριού και φωτογραφίζεται για το must Ιουνίου από τον γνωστό φωτογράφου του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Το it girl της ελληνικής TV μιλά για όλα όσα σημάδεψαν τη ζωή της τα τελευταία χρόνια. «Έφυγα από μια πολύ κακή μου στιγμή που ήταν ο “Όμορφος Κόσμος”, μια εκπομπή που θεωρώ ότι δεν ήταν επιτυχημένη και ούτε εγώ ήμουν καλή, και βλέπω τώρα στο “Δέστε Τους” πόσο πολύ βελτιώθηκα μέσα σ’ αυτά τα τρία χρόνια», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό για το επαγγελματικό της παρελθόν.

Εκτός των άλλων η Κατερίνα Καινούργιου δίνει τη δική της εξήγηση γιατί τα media το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το πρόσωπό της, λέγοντας τα εξής: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω δώσει τροφή για σχόλια, γιατί όταν κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που είναι και αυτός μέσα από τον χώρο και βγαίνεις δημόσια μαζί του, είναι λογικό να ασχοληθούν μαζί σου. Δεν έχω παράπονο, αλλά με ενοχλούν οι κακεντρέχειες».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, όπου αποκαλύπτει τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και τον έρωτα που της κτύπησε την πόρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση