ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καταζητούμενα πρόσωπα από την Αστυνομία Κύπρου

Η Αστυνομία καταζητεί την ANA RADU άλλως PETRUTSA ANNA, ηλικίας 54 από τη Ρουμανία και τον MARIAN DRAGNE άλλως MARIO ORLANDO, ηλικίας 32 ετών, επίσης από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορίας ενηλίκων προσώπων, εμπορίας ενηλίκων προσώπων με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπείας, εκμετάλλευσης πόρνων, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και αδικήματα περί συγκάλυψης, έρευνας και δήμευσης δημοσίων εσόδων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2014 και 2015 στη Ρουμανία και στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, η 54χρονη είναι ύψους 1,60μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Όσον αφορά στον 32χρονο, περιγράφεται ως ύψους 1,70μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά, καφέ μάτια και τατουάζ στο αριστερό χέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X