ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Καρολίνα Πελενδρίτου: Το μεγαλύτερό της παράπονο από την Κύπρο

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, η Καρολίνα Πελενδρίτου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Beautiful People, και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για όσους αμφισβήτησαν το πρόβλημα της όρασής της, αλλά και για το παράπονό της από την Κύπρο. 

''Με ενοχλεί που στην Κύπρο το γεγονός ότι είμαι αθλήτρια με κάποια αναπηρία και των Παραολυμπιακών Αγώνων, είναι δευτερέυον θέμα. Προωθήθηκαν αθλητές με πολύ λιγότερες διακρίσεις, επειδή, δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει παιδεία γύρω από τα συγκεκριμένα θέματα. Έχω ταξιδέψει πολύ λόγω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, και έχω δει πώς συμπεριφέρονται σε αθλητές με αναπηρία'', δήλωσε.

Η Κύπρια χρυσή Παραολυμπιονίκης, αναφέρθηκε και σε όσους κατά καιρούς αμφισβήτησαν το πρόβλημα με την όρασή της. 

''Στεναχωριόμουν πολύ στις αρχές επειδή δεν είχα την ωριμότητα να τους απαντήσω ή να το διαχειριστώ όπως έπρεπε. Από τη μία έπρεπε να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου και από την άλλη αυτούς. Σε κάποια φάση και μετά είπα ότι για να αμφισβητήσει κάποιος το πρόβλημά μου, χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά ή να είναι ειδικευμένος γιατρός για να έχει σφαιρική άποψη, αυτό σημαίνει ότι είναι κακός και αργόσχολος. Σκέφτηκα ότι είτε θα ασχοληθώ με αυτούς, είτε με τη ζωή και τους στόχους μου. Προτίμησα το δεύτερο.''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση