ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καραβάτου - Κατσούλης: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σε λίγους μήνες, θα κρατούν στην αγκαλιά τους, το δεύτερο μωράκι τους. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα του περιοδικού «Υοu», η παρουσιάστρια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο Κρατερός, περιμένουν αγοράκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Καραβάτου είχε αποκαλύψει ότι η μικρή Αέλια, ήθελε το αδερφάκι της, να είναι αγοράκι. «Η Αέλια έχει εκφράσει την επιθυμία της για το φύλο του μωρού και μου λέει: ''Όταν έρθει ο μπέμπης...''», είχε πει η παρουσιάστρια στο «Πρω1νό».

Στην ίδια συνέντευξη, είχε αποκαλύψει ότι είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της, στο μνημόσυνο του πατέρα της: «Είχα πάρει το τεστ εγκυμοσύνης, χωρίς να έχω καθυστέρηση. ΄Ημουν στη Χαλκιδική και δεν ήμουν καλά. ΄Ηταν το μνημόσυνο του ενός έτους του μπαμπά μου. Και όταν βγήκε το τεστ, τον πήρα τηλέφωνο τον Κρατερό και του λέω: ''Δεν θα το πιστέψεις''. Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή. Από τη μία, ήταν μία πολύ μεγάλη λύπη, από την άλλη μία πολύ μεγάλη χαρά! Αισθάνθηκα ότι μου το στέλνει ο μπαμπάς μου γιατί κάτι ήθελε να μου πει! Εγώ το μετέφρασα ότι ο μπαμπάς μου δεν θέλει να με βλέπει τόσο στεναχωρήμενη εκείνη την ημέρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση