ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Kapopoulos Fine Arts Nicosia - Επίσημα εγκαίνια

Η Kapopoulos Fine Arts, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της έξω από τον ελλαδικό χώρο, ανακοινώνει  τα επίσημα εγκαίνια της νέας αίθουσας  Kapopoulos Fine Arts-Nicosia στην Λευκωσία της Κύπρου, τα οποία πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 20:00. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κ.  Κώστας Καδής.

Έχοντας διαγράψει 12ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο των αιθουσών τέχνης και 25ετή στο χώρο των Οίκων δημοπρασιών η Kapopoulos Fine Arts άνοιξε τους ορίζοντες της, με την επέκταση της έξω από τα ελληνικά σύνορα αρχικά με την δημιουργία οίκου δημοπρασίας στην Κύπρο και τώρα με νέα αίθουσα τέχνης στη Λευκωσία. Η γκαλερί στη Λευκωσία ήρθε να προστεθεί στους άλλους εκθεσιακούς χώρους της Kapopoulos Fine Arts στην Αθήνα, τη Μύκονο, τις Σπέτσες, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτμο.

Η νέα αίθουσα τέχνης Kapopoulos Fine Arts-Nicosia, στηρίζεται σε μια ιδέα του Γρηγόρη Καπόπουλου για επέκταση της γκαλερί στο εξωτερικό και λειτουργεί ως επισφράγιση της συνεργασίας μεταξύ του Βαγγέλη Καπόπουλου και του Στέλιου Ιωαννίδη που μέχρι σήμερα έδιναν το παρών στα εικαστικά δρώμενα της Κύπρου με την διοργάνωση επιτυχημένων δημοπρασιών, αλλά και εκθέσεων σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Με συνεργασία πέραν των 10 ετών και έχοντας συμβάλλει καθοριστικά να δημιουργηθεί μία σοβαρή αγορά τέχνης στην Κύπρο μέσα από τις δημοπρασίες τους, η αίθουσα τέχνης στη Λευκωσία ήρθε να καλύψει την έκδηλη ανάγκη του σύγχρονου, φιλότεχνου κοινού της Κύπρου που θέλει να έρθει σε επαφή με την τέχνη, να ενημερωθεί και να αποκτήσει τα έργα της αρεσκείας του, μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης και μόνιμης επικοινωνίας.

Μέσα από τη δημιουργία εικαστικών γεγονότων, εκθέσεων αλλά και διαφόρων άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, η Kapopoulos Fine Arts Nicosia έχει ως στόχο να προτείνει καταξιωμένους Έλληνες, Κύπριους αλλά και Ευρωπαίους καλλιτέχνες καθώς και να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο χώρο των εικαστικών τεχνών. Επίσης, μέσα από αυτή τη μόνιμη πλέων παρουσία στη Κύπρο προτίθεται να στηρίξει το έργο ανερχόμενων, φερέλπιδων Κύπριων εικαστικών και να τους προωθήσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί η γκαλερί, έργα των οποίων θα βρείτε στο χώρο της είναι και οι: David Gerstein, Pavlos (Διονυσόπουλος), Laurence Jenkell, Αλέκος Φασιανός, Benjamin Spark, Mr. Brainwash, Erro, Άγγελος, Benoit Pare, Απόστολος Λάβδας, Βασίλης Σπεράντζας, Γιάννης Παπανελόπουλος, Στάθης Αλεξόπουλος, Γιώργος Σταθόπουλος, Δημήτρης Γέρος, Δημήτρης Μυταράς, Γιώργος Βορρές, Κωστής Γεωργίου, Σωτήρης Σόρογκας, Παναγιώτης Τέτσης, Σάββας Γεωργίάδης, Γιάννης Κόττης, Μιχάλης Μακρουλάκης, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Σοφία Καλογεροπούλου, Γιάννης Κούτρικας, Άγγελος Ραζής, Μαρία Φιλοπούλου, Τάσος Χώνιας, Βασίλης Αντωνάκος, Στέργιος Στάμος, Ανδρέας Ψαράκος, Κλαύδιος.

Εγκαίνια 16 Μαρτίου, ώρα 20.00

Kapopoulos Fine Arts-Nicosia:

Στασικράτους 43,

Λευκωσία, Κύπρος,

τηλ. : +357 22 319031

nicosia@kapopoulosart.gr

www.kapopoulosart.gr                                                                 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση