ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις όπου ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και πιθανό χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 12/4 θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X