ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Και τελικά, ποιος νοιάζεται αν είναι ή όχι η Καζαριάν στο ροζ video;

Λίγες εβδομάδες μετά την μεγάλη της νίκη στο GNTM, ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Μακελειό'' που ισχυρίζεται πως η Ειρήνη Καζαριάν έκανε στοματικό έρωτα σε μέλος της παραγωγής του ριάλιτι προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο, ήταν αρκετό για να ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz, και να ξεκινήσουν τα κακόβουλα σχόλια.

Το ακραίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και όλοι στάθηκαν στο γεγονός για το αν τελικά είναι ή όχι η Ειρήνη η πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο.

Αυτό, όμως, που σχεδόν κανείς δεν ανέδειξε, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει ένδειξη για το πότε γυρίστηκε το video και αν όντως είχε γίνει λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι, ή αν το βίντεο είχε διαρρεύσει από κάποιον πρώην σύντροφό της που είχε στόχο να την εκθέσει.

Από την άλλη, τα sex tapes είναι κάτι που καλώς ή κακώς γυρίζουν οι περισσότεροι νέοι στην εποχή μας, και αυτό που έχει περισσότερη σημασία δεν είναι αν η εκάστοτε Καζαριάν κάνει στοματικό έρωτα στον σύντροφό της και δεν έχει πρόβλημα να βιντεοσκοπήσει την στιγμή, αλλά το γεγονός πως ο παρτενέρ της είναι υπεύθυνος για τη διαρροή του. 

Με λίγα λόγια, η πράξη από μόνη της δεν πρέπει να θεωρείται κάτι το μεμπτό, και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε η συγκεκριμένη κοπέλα. Για να μην αναφερθουμε στο γεγονός πως αν βλέπαμε έναν άντρα να κάνει στοματικό έρωτα στην σύντροφό του, δεν θα σχολιαζόταν με αυτό τον τρόπο σε καμιά περίπτωση. 

Ηθικό δίδαγμα; Γενικά ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις προσωπικές μας στιγμές και για το ποιους εμπιστευόμαστε, και ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα τους ανθρώπους. Όσο για τους τίτλους κινδυνολογίας της εφημερίδας που τόσο εύκολα και χωρίς αποδείξεις υποστηρίζουν πως το μοντέλο κέρδισε ολόκληρο ριάλιτι από αυτήν και μόνο την πράξη, και πως τα κανάλια διασύρουν τα νεαρά κορίτσια, ας μην υποκρινόμαστε! Ο κάθε ενήλικας έχει μυαλό και μπορεί να πάρει αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Εμπλέκεται η Ειρήνη Καζαριάν σε «ροζ βίντεο»;

                                 Το sexy video της Ειρήνης Καζαριάν στο Instagram

                                  Η πρώτη απάντηση από Καζαριάν μετά το δημοσίευμα που την εμπλέκει σε ροζ σκάνδαλο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X