ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κ. Τζελέπης και Γ. Βασιλείου: Οι Κύπριοι που νικούν την λευχαιμία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου τα «Τράπεζα Κύπρου Man of the year awards 2019» ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος θεσμός βράβευσης στην Κύπρο.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δίνοντας στους νικητές το μεγάλο βραβείο Man of the Year εξέφρασε την περηφάνεια του, διότι όπως είπε, «o Γιώργος Βασιλείου και ο Κωνσταντίνος Τζελέπης δεν έχουν επαναπαυθεί με το πρώτο εύρημα, αλλά συνεχίζουν τις εργασίες και θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της ψυχής μου, όπως και όλοι μας, να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιτυχίες». Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι «χαρακτηρίστηκαν ως μια μοναδική περίπτωση από την παγκόσμια ιατρική εταιρεία και μέσα από τις δράσεις τους προσπαθούν να δώσουν νέα ελπίδα σε όσους των συνανθρώπων μας υποφέρουν από την ανίατη αρρώστια η οποία, δυστυχώς, εξαπλώνεται ως επιδημία.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην Εύη Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή με αυτή την ασθένεια. «Εύχομαι δύναμη και κουράγιο σε όσους υποφέρουν, ευτυχώς που υπάρχουν επιστήμονες όπως τον Δρ. Βασιλείου και Δρ. Τζελέπη, που αγωνίζονται και προσπαθούν να δώσουν ό,τι καλύτερο και ό,τι χρωστούμε στους συνανθρώπους μας», σημείωσε.

Θερμές ευχαριστίες στον μέγα χορηγό της βραδιάς Τράπεζα Κύπρου, Grey Goose Vodka, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, Sacoor Brothers, τους ελεγκτές της διαδικασίας την εταιρεία Deloitte, το Royal Hall, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κόκκινο χαλί των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

Οι Κωνσταντίνος Τζελέπης και Γιώργος Βασιλείου Man of the Year 2019

Aυτοί είναι οι νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση