ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

K Lou by Κρίστη Παπαδοπούλου: Create a new Angel... You!

Έμπνευση αποτέλεσαν τα διάφορα ταξίδια της κυρίως στην Ευρώπη, από το οποίο κουβάλησε μαζί της πίσω στην Κύπρο, διάφορα υλικά μικρά και μεγάλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κάτι διαφορετικό στο μέλλον . «Μια καλοκαιρινή νύχτα με ένα όμορφο φεγγάρι, κοιτώντας τα άστρα, περπατώντας με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, η ιδέα να κάνω κάτι που θα ήθελα να φοράω και να μου αρέσει εμένα κυρίως άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά!Το μόνο πράγμα που θα ήθελα πολύ στην ζωή και δεν έχω είναι δυο φτερά, να μπορώ να πετάω και να βλέπω όλα τα μέρη του κόσμου όποτε θέλω, και έτσι ξεκίνησα να σχεδιάζω τις πρώτες μου τσάντες, οι οποίες έχουν ένα φτερό, το άλλο θα πρέπει να το ανακαλύψετε εσείς μέσα σας!", αναφέρει η δημιουργός.

Περνώντας από την Ιταλία, την Ελλάδα και άλλες χώρες, εντόπισε τα υλικά που ταίριαζαν για να φτιάξει τις δικές της δημιουργίες. Σιγά σιγά τα σχέδια που ετοίμασε πήραν μορφή και μετά από ώρες μελέτης, δημιουργίας και ραψίματος οι τσάντες K Lou έγιναν πραγματικότητα. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν υπάρχει άλλο το ίδιο. «Όπως ακριβώς και αποτυπώματά μας. Μας αξίζει να μην φοράμε όλοι τα ίδια, αλλά διαφορετικά», εξηγεί.

Την μεγάλη της συλλογή από χειροποίητες τσάντες αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό την Τετάρτη 19 Ιουλίου, κατά την διάρκεια ενός cocktailparty στο OcchioResidence στη Λευκωσία στις 19:30. Την βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Νικόλας Παπαγεωργίου με το ηλεκτρικό βιολί του, ενώ cocktails και εκλεκτά εδέσματα θα περιμένουν τους VIP καλεσμένους της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο 70005151

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση