ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

JW Moty 2014: Λεπτό προς λεπτό η μεγάλη βραδιά

Σταύρη Φράγκου

23:40

Οι λαμπεροί οικοδεσπότες Τάσος και Χριστιάνα ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον Όμιλο των Ειδικών Εκδόσεων αλλά και τη Φώτος Φωτιάδης διανομείς για αυτή τη εκπληκτική βραδιά. Ευχαρίστησαν τους υποστηρικτές της βραδιάς, το Johnnie Walker που είναι ο μεγάλος χορηγός, την Deloitte ως μεγάλο υποστηρικτή που είχε και τη γενική εποπτεία των αποτελεσμάτων της βραδιάς. Την ΜΤΝ ως Innovation partner και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως ακαδημαϊκό χορηγό. Τη Χαραλαμπος Πηλακούτας Ltd, την Camel Active και τα ρολόγια Tom Carter.Το Mega καθώς και τον ΘΟΚ που φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά τα Johnnie Walker Man of the Year Αwards. 

Τον παραγωγό Κωνσταντίνο Ηρακλέους, τη σκηνοθέτη , Σοφία Βουργίδη, όλο το τεχνικό προσωπικό από Ελλάδα και Κύπρο που τις τελευταίες δύο μέρες δούλεψε για να ετοιμαστεί η παραγωγή αυτή και φυσικά την ομάδα του περιοδικού ΜΑΝ.

Μεγάλες ευχαριστίες και στη σταρ Δέσποινα Βανδή αλλά και την Μελίνα Ασλανίδου, για τις ερμηνείες τους.

23:30

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η απονομή του Man of the Year. Για το συγκεκριμένο βραβείο κλήθηκε στη σκηνή ο Χρίστης Λοττίδης Γενικός Διευθυντής των ΕΕ και ο Αλέξης Φωτιάδης διευθύνοντας σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης διανομείς Ltd για να βραβεύσουν για δεύτερη φορά στη βραδιά το Δρ. Κυριάκο Νικολάου, ο οποίος προηγουμένος απέσπασε και το βραβείο Επιστήμονα της χρονιάς.

Βαθύτατα συγκινημένος ο Κύπριος επιστήμονας υπογράμμισε πως ουδέποτε ένιωθε δημοφιλή πρόσωπο και πως δε πίστευε ποτέ ότι ένα αγόρι από τον κατεχόμενο Καραβά και που έφυγε από την οικογένειά του στα 23 του χρόνια θα μπορούσε να τιμηθεί με αυτό το κορυφαίο βραβείο αστειευόμενος πως έγινε κάποιο λάθος. Ευχαρίστησε τους συντελεστές αλλά και τους Κύπριους η αγάπη των οποίων έφτασε μέχρι την Αμερική για να τον αγκαλιάσει. "Ότι και να είναι ότι επάγγελμα και να κάνει η ανθρωπιά είναι που μετρά και αφιερώνω αυτό το βραβείο στους νέους που πρέπει να προχωρήσουν με αισιοδοξία να κατακτήσουν το μέλλον". 


23:20

Αισίως φτάσαμε στην πρότελευταία βράβευση και η αγωνία κορυφώνετε καθώς είμαστε ένα βήμα πριν από την κορυφαία βράβευση της βραδιάς. Βραβείο συνολικής προσφοράς απονέμουν στον νικητή η Αιμιλία Κενεβέζου και ο Μέμος Μπεγνής. Νικητής στην καγηγορία Συνολικής Προσφοράς είναι ο Στέλιος Καυκαρίδης.

O Τάσος Τρύφωνος "έβαλε" στη γωνία την Αιμιλία Κενεβέζου ρωτώντας την αν έκλεισε με το Μega και αυτή είπε ότι βρισκόμαστε εδώ για άλλο σκοπό και ότι απόψε δε θα ασχοληθούμε με κουτσομπολιά. 

Ο κύριος Καυκαρίδης παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο του ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την διάκριση και δήλωσε πως αισθάνεται συγκίνηση. "διδάχθηκα από σπουδαίους δασκάλους τους οποίους και ευγνωμονώ, αυτό το βραβείο το μοιράζομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, και συγχαίρω όλους τους υποψήφιους που ανεβάζουν τον πήχη του πολιτισμού μας. διανύουμε οικονομική κρίση αλλά και αξιών, αλλά η προσπάθεια των συντελεστών του Θεσμού είναι παράδειγμα προς μίμηση". 


23:15

Απαστράπτουσα εμφανίσθηκε αμέσως μετά το διάλειμμα η Δέσποινα Βανδή. Το λευκό με μεταλιζέ λεπτομέρεια φόρεμά της από τη συλλογή της στη σειρά Chip and Chip έκλεψε τις εντυπώσεις αφού αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Η σταρ μαγνήτισε τα βλέμματα και καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία των νέων τραγουδιών της  "Δε με σταμάτησες", και τη  "Τι σημασία έχει" .

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κάγκας και το υπέροχο μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου. Οι δύο παρουσιαστές έπιασαν κουβέντα την πανέμορφη σταρ η οποία είναι εντυπωσιασμένη από την αγάπη των Κυπρίων και τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η Δέσποινα Βανδή, ρωτήθηκε από τον Τάσο Τρύφωνος για τον φίλο της Γιώργο Καπουντζίδη και τη σειρά του υπογραμμίζοντας πως πρόκειται ένα πολύ καλό της φίλο και ότι χαίρεται με τις επιτυχίες του. 

 23:00

Η βράβευση για την κατηγορία Επιχειρηματίας Manager είναι ο Δρ Αντρέας Πίττας από την εταιρεία Medochemie. 

Το βραβείο παρέδωσαν ο Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Μιχάλης Ατταλίδης.

Ο νικητής ευχαρίστησε για το βραβείο, την οικογένεια και τους συνεργάτες του οι οποίοι πρωτοπορούν μαζί του στην οδό που έχουν ανοίξει εδώ και 38 χρόνια. 

Υποψήφιοι ήταν 
Επιχειρηματίας / Manager
Όμιλος Mιτσίδη
Medochemie
Mcdonald’s TM Κύπρου
Easy group

Να πούμε πως παραχωρήθηκε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τις ΕΕ αλλά το θεσμό των βραβείων μια πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα ΜΒΑ Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων αξίας 8350 ευρώ.

Ακολούθησε Red Carpet κους κους από τους παρουσιαστές του MAD Έβελυν και Νικόλα.

 

22:55

Επόμενη βράβευση για τον άντρα που ξεχώρισε στην κατηγορία Ηθοποιός Θέατρο. Το βραβείο παρέδωσαν ο Λουκάς Φουρλάς και η σύζυγός του Ηλέκτρα Φωτιάδου. Το βραβείο απέσπασε ο Μάριος Δημητρίου αφού πρώτα χειροφίλησε του οικοδεσπότες.

Ο Μάριος Δημητρίου ευχαρίστησε για το βραβείο τους διοργανωτές και όσους τον ψήφισαν και υποσχέθηκε περισσότερη δουλειά και περισσότερο ζήλο. 

Υποψήφιοι ήταν 
Ηθοποιοί/θεατρο
Μάριος Δημητρίου
Σωτήρης Μεστάνας
Προκόπης Αγαθοκλέους
Διομήδης Κουφτερός

 

 22:50

Ακολούθησε μια πολύ σημαντική κατηγορία αυτή του Επιστήμονα της Χρονιάς με τον Δρ Κυριάκο Νικολάου να αποσπά το βραβείο. Ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής και ο κύριος Χρίστης Χριστοφόρου της Deloitte παρέδωσαν το βραβείο. Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε το όνομά του, αφού όπως είπε τον γνωρίζει προσωπικά ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. 

Ο Δρ Κυριάκος Νικολάου ο οποίος δίνει ελπίδα με τις υπηρεσίες του, σε όσους πάσχουν και δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο ταξίδεψε από το Τέξας για να παρευρεθεί στα βραβεία. Ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε ευχαριστώντας προσωπικά τον Δημήτρη και Χρίστη Λοττίδη αλλά και τον Αλέξη και Παύλο Φωτιάδη και υπογράμμισε πως "αυτά τα βραβεία εμπνέουν τους νέους και νέες να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να επιτύχουν". Ανέφερε πως "το συγκεκριμένο  βραβείο τον αγγίζει πολύ" γιατί προέρχεται από την πατρίδα του, παρόλο που πήρε πολλά στη ζωή του, και ευχαρίστησε τους μαθητές και ιδιαίτερα τους δασκάλους του που τον ενέπνευσαν να ακολουθήσει τον δρόμο αυτό. Μοιράστηκε και το ονειρό του που είναι να μεταδώσει την φλόγα της γνώσης στην επόμενη γενιά. Ευχαρίστησε και την οικογένειά του για την αγάπη και την στήριξή  και που τον συγχώρεσαν για τις στιγμές που έπρεπε να ήταν μαζί τους αλλά λόγο υποχρεώσεων δεν ήταν. Τέλος αφιέρωσε το βραβείο στη νέα γενιά. 

Υποψήφιοι ήταν
Επιστήμονας
Κωνσταντίνος Γιαγκουλής
Χριστόφορος Τουμάζου
Κυριάκος Νικολάου
Ιωσήφ Ιωσηφίδης

 

22:35

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Μελίνα Ασλανίδου με την βελούδινη φωνή της ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στο ΘΟΚ και τους τηλεθεατές του Mega. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε την μεγάλη της επιτυχία "Τι σου έκανα και πίνεις",  το "Αχ κινδυνεύω" αλλα και " Το Λάθος".

Οι οικοδεσπότες των βραβείων "παρέλαβαν" την αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία μίλησε για τα καινούρια της τραγούδια αλλά και για τις εμφανίσεις της δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.  

 

22:20

Η Άντρη Καραντώνη και ο CEO της MTN Κύπρου Philip Van Dalsen βρέθηκαν στη σκηνή για την επόμενη βράβευση Καινοτομία με την παρουσιάστρια να πιάνει την ευκαιρία για να εκφράσει τα παράπονά της αφού όπως είπε την παρουσίαση της Γιουροβίζιον στο ΡΙΚ δεν την ανέλαβε μόνη αλλά ο Τάσος Τρύφωνος έδωσε... δυναμικά και εκεί το παρών του. Κοιτώντας το Tom Carter ρολόι της είπε πως έφθασε η ώρα για την βράβευση και νικητής είναι ο κύριος Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και την ομάδα του DiY ful που άρχισε την πορεία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο βίντεο είπε ότι για την καινοτομία χρειάζεται πάθος και δημιουργικότητα και αφοσίωση ενώ για να προχωρήσεις πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα. 


Το βήμα πήραν οι παρουσιαστές Έβελυν και Νικόλας οι οποίοι σχολίασαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί. Ενώ δε δίστασαν να δώσουν και τα δικά τους στυλιστικά tips υπογραμμίζοντας πως δεν είναι αναγκαίο να ντυθείς ακριβά για να ξεχωρίσεις. Παρακολουθήσαμε την Αιμιλία Κενεβέζου και τον σύζυγό της Γιώργο Σταματάρη, την Κατερίνα Αγαπητού και την Μαρίνα Φιλιππίδου, την Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη και την Γωγώ Αλεξανδρινού και τον σύζυγό της Χαράλαμπο Μπρούντζο. Αστείο έκανε η Έβελυν που έδιωξε τον Νικόλα Ιωαννίδη αντικαθιστώντας τον με τον γοητευτικό ηθοποιό Λευτέρη Ζαμπετάκη. 

22:15

 Για την επόμενη βράβευση κλήθηκαν να παραδώσουν το βραβείο Τέχνη και Δημιουργία η Χριστιάνα Αρτεμίου και Μαρίνος Κόνσολος. Συσσωμο το LoveFm στην σκηνή με την σεναριογράφο και ηθοποιό να αστειεύεται ότι του χρόνου θα παρουσιάσει η ίδια τα βραβεία με τον παρτενέρ της. 

Υποψήφιοι είναι  
Τέχνη και δημιουργία 
Γιάννης Οικονομίδης 
Άλεξ Παναγή 
Κλείτος Κλείτου 
Άκης Ορφανίδης

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Κλείτο Κλείτου, για δεύτερη φορά, ο οποίος ευχαρίστησε το Ρικ για την καλλιτεχνική ελευθερία που του δίνει να συνεχίσει ενώ αφιέρωσε το βραβείο στην σκηνοθέτη της σειράς Πέτρινο Ποτάμι Κορίνα Αβρααμίδου. 

22:10

Αναφέρθηκε και στο Voice υπογραμμίζοντας πως η Κύπρος βγάζει εκπληκτικές φωνές. Τι νερό πίνετε εσείς εδώ, ρώτησε η τραγουδίστρια ενώ έστειλε την αγάπη της στην περσινή νικήτρια Μαρία Έλενα Κυριάκου. 


 Η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται στην Κύπρο για δεύτερη χρονιά για τα Βραβεία, ενώ μίλησε για τη κυκλοφορία του νέου της δίσκου.  Ο Τάσος Τρύφωνος τη ρώτησε και για τις εκλογές στην Ελλάδα και η Δέσποινα ευχήθηκε τα καλύτερα για τους Έλληνες. Η παρουσιάστρια την οδήγησε σε πιο γυναικεία θέματα, ρωτώντας την για τα προσόντα ενός άντρα. Η ίδια απάντησε πως θέλει τον άντρα να είναι καλλιεργημένος, να έχει χιούμορ, να είναι ταπεινός και να έχει προσωπικότητα. Δεκαέξι χρόνια με τον ίδιο άντρα λέει, λένε πολλα και δήλωσε την ευτυχία που ζει δίπλα της. Δεν έλειψαν και τα κομπλιμέντα από την Αριστοτέλους που εξέφρασε τον θαυμασμό της στην τραγουδίστρια ότι από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφη. 

22:00

Εντυπωσιακή ήταν στο δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσε η σταρ  "Χάνω Εσένα" και αυτό λόγο και της καλλίγραμμης σιλουέτας της που φάνηκε με τα σκισίματα του φορέματός που αναδείκνυαν σε πρώτο πλάνο ήταν τα γυμνασμένα πόδια της. 

 Λαμπερή όπως πάντα η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή με μια δική τηςΒκαθήλωσε τους παρευρισκομένους με τη σκηνική της παρουσία. Ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Κάνε κάτι" το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από τους θαυμαστές της. 

21:55

Σειρά έχει τώρα η βράβευση του Aθλητή της χρονιάς.  

Υποψήφιοι είναι 
Αθλητής
Γιώργος Αχιλλέως
Κυριάκος Ιωάννου
Παύλος Κοντίδης
Αλεξάντερ Βεζενκοφ
Μάριος Αντωνιάδης

Το βραβείο απέσπασε ο Παύλος Κοντίδης και το παρέδωσαν στην αδελφή του αθλητή του Όλγα, αφού ο ίδιος απουσιάζει στο εξωτερικό για προετοιμασία, οι παρουσιαστές Κατερίνα Αγαπητού και  Στέλιος Γεωργίου.

Η Όλγα Κοντίδη συνεχάρη τις ΕΕ και το περιοδικό ΜΑΝ για την υπέροχη διοργάνωση, και ευχαρίστησε εκ μέρους του αδελφού της, ο οποίος βρίσκεται στο Μαιάμι, το θεσμό με την ευχή να δούμε μεγάλες επιτυχίες από άλλους κύπριους αθλητές.

21:45

Στο κόκκινο χαλί έλαμψαν οι προσκεκλημένοι με τις κυρίες φυσικά να κλέβουν τις εντυπώσεις.Τους υποδέχθηκαν με το μικρόφωνο στο χέρι οι Νικόλας Ιωαννίδης και Έβελυν Καζαντζόγλου. 


Στη σκηνή των βραβείων η Μαριέλλα Σαββίδου από την "Εθνική Ελλάδος" και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης από το "Δαχτυλίδι της Φωτιάς". Έτοιμοι για την βράβευση του ηθοποιού της χρονιάς που ξεχώρισε στην τηλεόραση.

Υποψήφιοι είναι  
Ηθοποιοί / Tηλεόραση
Λουκάς Κωνσταντίνου
Αχιλλέας Γραμματικόπουλος
Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Κρίστοφερ Γκρέκο
Χριστόδουλος Μαρτάς

Αυτός που κέρδισε το βραβείο είναι ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί όπως είπε εμείς οι ηθοποιοί χωρίς τον κόσμο δεν είμαστε τίποτα, ευχαριστίες έδωσε στις Ειδικές Εκδόσεις και στο θεσμό. Πίσω από κάποιο άντρα υπάρχει μια γυναίκα ή δύο γυναίκες, αναφερόμενος στην γυναίκα του Άννα αλλά και τη μητέρα του, ευχαρίστησε και τους δύο γιούς του ενώ αφιέρωσε το βραβείο και στους συνεργάτες και συναδέλφους του για την άψογη συνεργασία ώστε να επιβραβευτεί απόψε η προσπάθεια που καταβάλλει.  

21:40

To περιοδικό ΜΑΝ και ο θεσμός των βραβείων θέλουν να μας αποδείξουν τα όσα θετικά συμβαίνουν στην χώρα μας.

Keep Walking...Εννέα κατηγορίες, εννέα βραβεία για τους άντρες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τη δουλειά τους, σε μια δύσκολη χρονιά.

21:35

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αριστοτέλους πήραν την σκυτάλη από την Μελίνα Ασλανίδου και καλοσώρισαν κοινό και τηλεθεατές στην 14η απονομή βραβείων Johnnie Walker Man of the Year Awards 2014. Τα πειράγματα και το χιούμορ δεν έλειψαν με τον διευθυντή του LoveFm 100.7 88.7 108. που ζήτησε από την παρουσιάστρια να τον κάνει follow στο Instagram.  Όσο για την πόρτα εξόδου που έδειξε η παρουσιάστρια στον Τάσο αυτός της απάντησε όλο νόημα πως θα... εγκαταλείψει τον θεσμό μόλις την παντρέψει. 

 

21:20

Οι πόρτες έκλεισαν, έχουν όλοι πάρει τις θέσεις τους και η τελετή ξεκινά.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου άνοιξε την λαμπερή βραδιά των βραβείων για τους Άντρες της χρονιάς φορώντας μια δημιουργία Zina G και κοσμήματα Swarovski. Η Μελίνα Ασλανίδου μας παρέσυρε στο δικό της «καλοκαίρι» και χειροκροτήθηκε από το κοινό που προσκλήθηκαν στα MOTY14.

 Η τραγουδίστρια συγκίνησε με την αφιέρωση που έκανε στον μικρό Αντρέα, τον οποίο χαρακτήρισε ήρωα, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει με θάρρος να δίνει τη μάχη για τη ζωή του. 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η στιγμή έφτασε. Από τις 8 το βράδυ οι καλεσμένοι των Johnnie Walker Man of the Year Awards 2014 ξεκίνησαν να καταφθάνουν στον ΘΟΚ και να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί.

Πολιτικά πρόσωπα, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, γνωστοί επιχειρηματίες και επώνυμες προσωπικότητες είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη πρόσκληση.

Κάμερες, φώτα έχουν στηθεί και καταγράφουν κάθε λεπτό. Το must.com.cy θα σας μεταδίδει ζωντανά κάθε λεπτό από την μεγάλη βραδιά των JW man of the year, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από το Mega.

Σε λίγο θα μάθουμε ποιοι είναι οι άντρες της χρονιάς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X