ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

JW Man of the year Awards 2014: Όλα έτοιμα για την μεγάλη βραδιά

Ο χρόνος ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα. Μερικές ώρες μας χωρίζουν από την λαμπερή βραδιά των Johnnie Walker Man of the Year Awards. Οι μακροβιότερες βραβεύσεις έρχονται για 14η χρονιά για να συγχαρούν τους «Άντρες της Χρονιάς». Όλους αυτούς που  ξεχώρισαν στην κατηγορία τους, που συζητήθηκαν περισσότερο και κέρδισαν τον θαυμασμό μας. Το quest list έκλεισε, οι πρώτες ετοιμασίες ξεκίνησαν από το απόγευμα της Δευτέρας και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στον ΘΟΚ και θα μεταδίδεται σε live μετάδοση από το Mega στις 21:20.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι για ακόμη μια χρονιά η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Τάσος Τρύφωνος. Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν στο www.must.com.cy και αποκάλυψαν μερικά από όσα θα δούμε επί σκηνής.

«Χαίρομαι που για ακόμη μια χρονιά θα έχω στο πλευρό μου τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και θα παρουσιάσουμε μαζί τα βραβεία Johnnie Walker Man of the Year Awards. Μαζί μας θα είναι ξανά μετά από τρία χρόνια η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου. Ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις αλλά και πολλές εκπλήξεις επί σκηνής», δήλωσε ο Διευθυντής του Love FM 100.7, 88.7 &108.0, Τάσος Τρύφωνος.

 «Είμαι πολύ χαρούμενη που μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος, για ακόμη μια φορά, θα παρουσιάσουμε και θα βραβεύσουμε τους Άνδρες της Χρονιάς. Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για την οποία δουλεύουν εδώ και καιρό πολλά άτομα. Στόχος να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη πως οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι οι βραβευθέντες θα κεντρίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού. Εκτός από το τι θα δούμε, αν κρίνω από το πως περάσαμε με τόσο κέφι και ζωντάνια στα παρασκήνια, να περιμένετε πολλά από αυτή την βραδιά», δήλωσε η παρουσιάστρια του Mega. 


Δείτε τους υποψήφιους για τα φετινά Johnnie Walker Man of the Year Awards 2014 και κάντε τα δικά σας προγνωστικά.  

Ηθοποιοί/θεατρο
Μάριος Δημητρίου
Σωτήρης Μεστάνας
Προκόπης Αγαθοκλέους
Διομήδης Κουφτερός

Ηθοποιοί / Tηλεόραση
Λουκάς Κωνσταντίνου
Αχιλλέας Γραμματικόπουλος
Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Κρίστοφερ Γκρέκο
Χριστόδουλος Μαρτάς

Τέχνη και δημιουργία
Γιάννης Οικονομίδης
Άλεξ Παναγή
Κλείτος Κλείτου
Άκης Ορφανίδης

Επιστήμονας
Κωνσταντίνος Γιαγκουλής
Χριστόφορος Τουμάζου
Κυριάκος Νικολάου
Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Αθλητής
Γιώργος Αχιλλέως
Κυριάκος Ιωάννου
Παύλος Κοντίδης
Αλεξάντερ Βεζενκοφ
Μάριος Αντωνιάδης

Επιχειρηματίας / Manager
Όμιλος Mιτσίδη
Medochemie
Mcdonald’s TM Κύπρου
Easy group

Καινοτομία
Αργύρης Αργυρού
Στυλιανός Λάμπρου
Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής
Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS