ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Just the 2 of us: Δείτε φωτογραφίες από το backstage

Πυρετός προετοιμασίας για τους συντελεστές του Just the two of us που κάνει πρεμιέρα  στις 26 Μαρτίου. Τα γυρίσματα για το show ξεκίνησαν δύο περίπου εβδομάδες πριν από την επίσημη πρώτη και όλοι τρέχουν για τις τελευταίες ετοιμασίες.

Αυτό δείχνουν κι οι φωτογραφίες από το backstage που πρόδωσαν επίσης πως το όλο concept μοιάζει με πάρτι της δεκαετίας του ’20.
 
Οικοδέσποινα του show θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ σήμερα ο Πέτρος Κοστόπουλος αποκάλυψε μέσα από το "Πρωινό Mou" τα μερικά από τα ονόματα των συντελεστών.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή στο «Just the 2 of Us»  ως διαγωνιζόμενους θα δούμε τους Δημήτρη Μακαλιά, Μίνωα Θεοχάρη,  Μάρκο Σεφερλή,  Γιώργο Παράσχο, Χριστίνα Πολίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Ράνια Θρασκιά,  Τέτα Καμπουρέλη και Θεοφανία Παπαθωμά.
 
Το ρόλο των δασκάλων στο τραγούδι θα έχουν οι Ελισάβετ Σπανού, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλιος Διονυσίου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χάρης Βαρθακούρης, Ευρυδίκη, Στέλλα Καλλή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κόρτνεϊ Πάρκερ και Γιώργος Παπαδημητράκης.
 
Προς το παρών επίσης το μόνο άτομο που «έκλεισε» για την κριτική επιτροπή του show είναι ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σιγά σιγά το puzzle των συντελεστών κλείνει και αναμένεται πως σύντομα θα γίνουν κι άλλες αποκαλύψεις γύρω από το μεγάλο show του Mega.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση