ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Julia Roberts: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Σύμφωνα με όλο και περισσότερα δημοσιεύματα, η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ Julia Roberts, έχει διαγνωστεί με μια σπάνια ασθένεια που εξασθενεί την όρασή της, η οποία μάλιστα λέγεται πως κάποια στιγμή θα οδηγήσει στην οριστική τύφλωσή της.

Η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών φέρεται να περνά δύσκολες στιγμές, αφού γνωρίζει ότι αυτή η ασθένεια μπορεί να της προκαλέσει μόνιμη απώλεια όρασης.

Σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα, η Roberts είναι τυφλή από το ένα μάτι της εκ γεννετής, και δυστυχώς η όρασή της από το άλλο μάτι της έχει μειωθεί σε σημείο που δεν πρέπει να οδηγεί αυτοκίνητο.

«Η μεγαλύτερη φοβία της Τζούλια Ρόμπερτς είναι ότι θα χάσει την όρασή της» αναφέρει φίλος της ηθοποιού. «Φυσικά, ο χειρότερος εφιάλτης της θα ήταν να μην μπορεί να δει τα παιδιά της. Είναι η καρδιά και η ψυχή της, ολόκληρο το σύμπαν και ο λόγος που ζει» πρόσθεσε.

Αν και η χολιγουντιανή σταρ στέκεται χαμογελαστή και πανέμορφη μπροστά στις κάμερες προωθώντας τη νέα της ταινία με τον George Clooney πίσω από τα φώτα η ιστορία είναι πολύ διαφορετική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Julia Roberts  |  ασθένεια

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση