ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Jodie Sweetin: Την πέταξαν στο έδαφος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τις αμβλώσεις

Η γνωστή ηθοποιός από το «Full House» βρέθηκε στις διαδηλώσεις και αστυνομικός την πέταξε στο έδαφος

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις και οι διαδηλώσεις κατά του νέου νομοσχεδίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σύμφωνα με το οποίο απαγορεύονται οι αμβλώσεις σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης. 

Το νέο αυτό διάταγμα πρόκειται για ένα από τα αυστηρότερα που έχουν επιβληθεί το τελευταίο διάστημα και που ψηφίστηκε από νομοθετικό σώμα στις ΗΠΑ. 

Οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων σχετικά με τις εκτρώσεις αγωνίζονται στα πολιτειακά και ομοσπονδιακά δικαστήρια ενάντια στις υφιστάμενες απαγορεύσεις ενώ οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα και μετατρέπονται σε αρένα μάχης μεταξύ πολιτών και απλών διαδηλωτών και των αστυνομικών δυνάμεων.  

Μια τέτοια περίπτωση ήταν κι αυτή στην οποία «έπεσε» και η γνωστή, Αμερικανίδα ηθοποιός Jodie Sweetin η οποία έγινε ευρέως διάσημη μέσα από την Αμερικανική κωμική σειρά «Full House» τη δεκαετία του 80 και του 90. 

Η ηθοποιός συμμετείχε σε διαμαρτυρία που έγινε το Σάββατο στο Los Angeles όταν αστυνομικός της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής την έσπρωξε βίαια στο έδαφος με την ίδια να πέφτει κάτω και να σηκώνεται ξανά φωνάζοντας «Αν δεν υπάρξει δικαιοσύνη δεν θα υπάρξει ειρήνη». 

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση