ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Jennifer Lopez:''Oι άντρες πριν τα 33 δεν είναι καθόλου χρήσιμοι''

Η Jennifer Lopez έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Πολλοί θαυμάζουν τη φωνή της, άλλοι πάλι αποθεώνουν το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που την έχουν ως πρότυπο στις σχέσεις τους.

Και κάπου εδώ πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν έχεις μία επιτυχημένη σχέση όπως η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez, τότε μπορείς με ευκολία να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου για το dating και στους άλλους! Έτσι δεν είναι;

Αυτό έκανε πρόσφατα η εντυπωσιακή Λατίνα όταν βρέθηκε στην εκπομπή της δημοφιλούς εφαμοργής για dating, «Tinder Series».

Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκπομπής η Jennifer Lopez βοήθησε μία κοπέλα ονόματι Brooke να βρει τον κατάλληλο σύντροφο στο Tinder ώστε να γίνει το απόλυτο Match.

Στην προσπάθεια τους οι δυο γυναίκες να βρουν τον «τέλειο άντρα» η 48χρονη pop τραγουδίστρια πρότεινε αρχικά έναν άνδρα, τον 29χρονο Mauricio, ωστόσο μόλις παρατήρησε την ηλικία του είπε χαρακτηριστικά στην Brooke: «Οι άντρες πριν τα 33 δεν είναι καθόλου χρήσιμοι!». Για να το λέει λοιπόν η Jennifer, μάλλον κάτι θα ξέρει περισσότερο από εμάς!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση