ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Jennifer Lopez: Η στιγμή που βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην και τον νυν

Δέσποινα Άσπρου

Η Jennifer Lopez, όπως είναι γνωστό, ήταν παντρεμένη με τον Marc Anthony για 7 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Η είδηση του χωρισμού τους το 2016, έπεσε σαν βόμβα, αφού κανένας δεν το περίμενε. Στη πορεία αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους δεν περνούσαν καλά, καθώς και ότι ο Marc ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και ζηλιάρης.

Μετά τους τίτλους τέλους και με την πάροδο του χρόνου, αρχές του 2017, ήρθε στη ζωή της τραγουδίστριας ο Alex Rodriguez. Η συνάντηση τους έμελλε να αλλάξει τη ζωή και των δυο, αφού όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλο.

Και κάπως έτσι, πρόσφατα οι τρεις τους βρέθηκαν όλοι μαζί στο σχολείο των παιδιών τους, προκειμένου να δουν την γιορτή που γίνεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Μάλιστα τόσο η κόρη της τραγουδίστριας, όσο και οι κόρες του αθλητή συμμετείχαν σε κάποια χορευτικά group.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και όλους όσους βρέθηκαν εκεί, το κλίμα μεταξύ των τριών ήταν ιδιαίτερα θερμό, αφού η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της με τον Marc κράτησε φιλικούς τόνους μεταξύ τους. Προφανώς ο νέος της σύντροφος δεν είχε να ζηλέψει τίποτα αφού ξέρει πολύ καλά πως η Jennifer δεν έχει μάτια για άλλον, ενώ ο πρώην έχει και αυτός προχωρήσει την ζωή του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS