ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Jennifer Aniston: «Δεν είμαι έγκυος, απλά είχα φάει πολύ!»

Δεν υπάρχει πιο αμήχανη και άβολη στιγμή για μια γυναίκα από το να πρέπει να δικαιολογήσει τη φουσκωμένη κοιλιά της και να διαψεύσει ότι είναι έγκυος όταν η πραγματικότητα είναι απλά ότι έχει παχύνει.

Αυτό έπαθε και η εμμονική με την εικόνα της Jennifer Aniston. Χθες, η διάσημη ηθοποιός προκάλεσε διάφορα σχόλια όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από τις διακοπές της, όπου φορούσε το σέξι μπικίνι της και η κοιλιά της ήταν αρκετά φουσκωμένη.

Λίγες ώρες αργότερα, η εκπρόσωπος της Jennifer Aniston αρνήθηκε την εγκυμοσύνη λέγοντας πως απλά η ηθοποιός είχε απολαύσει ένα μεγάλο γεύμα με τον σύζυγό της, γι'αυτό η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη.

«Δεν είναι έγκυος. Αυτό που βλέπετε είναι η εικόνα της Τζένιφερ αφού έχει απολαύσει ένα υπέροχο μεγάλο μεσημεριανό γεύμα και το αίσθημα της ασφάλειας σε ένα ιδιωτικό μέρος».

Αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε από αυτή τη δήλωση είναι ότι η Τζένιφερ είχε φάει το μεσημεριανό της (κάτι που δεν συνηθίζει όπως φαίνεται) και στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν ρούφαγε την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως.

Το περιοδικό InTouch είχε ισχυριστεί ότι η 47χρονη ηθοποιός από τα Φιλαράκια και ο 44χρονος ήταν «πανευτυχείς» που θα κάνουν οικογένεια, 10 μήνες μετά τον γάμο τους.

«Είναι έγκυος», είχε πει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό. «Η Τζενιφερ και ο Τζάστιν είναι εκστασιασμένοι. Η Τζεν ήθελε το μωρό του Τζάστιν εδώ και χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Jennifer Aniston  |  έγκυος

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση