ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ στη νότια Ταϊβάν

Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 6,7 βαθμών, σημειώθηκε στη νότια Ταϊβάν, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.

Λίγο αργότερα το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS που αρχικά ανέφερε ότι η δόνηση ήταν μεγέθους 6,7 βαθμών, αναθεώρησε προς τα κάτω το μέγεθός της, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται για έναν σεισμό 6,4 βαθμών. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 31 χιλιομέτρων ανατολικά-νοτιοανατολικά της Τάι-ναν και προερχόταν από εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων. Μέχρι στιγμής ανακοινωθεί 13 νεκροί και 100 αγνοούμενοι ενώ οι αρχές καθησυχάζουν και σχετικά με το ενδεχόμενο τσουνάμι.     

 Ένα κτίριο κατέρρευσε εν μέρει στην Τάι-ναν, μια πόλη στη νότια Ταϊβάν, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στο νησί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (22.00 ώρα Ελλάδα σήμερα). Οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης κατευθύνονται στο κτίριο αυτό και οι τοπικές αρχές συγκρότησαν μια ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών, είπε ένας αξιωματούχος του δήμου, ο Λιου Σι-τσουνγκ. Τον Σεπτέμβριο του 1999 στο νησί είχε σημειωθεί σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2.400 άνθρωποι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Ταιβάν  |  σεισμός

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS