ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ισχυρές καταιγίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Έντονη βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

24news.com.cy

Ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας γύρω στις 11:40 το πρωί της Παρασκευής (19/11).

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook, μπορείτε να δείτε την έντονη βροχόπτωση καθώς και τη χαμηλή ορατότητα.

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακά άνοδος.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X