ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ήβη Αδάμου: Θέλει να σκίσει!

Πανέτοιμη να τα δώσει όλα στην μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού της Eurovision εμφανίστηκε στην σημερινή διάσκεψη Tύπου στην Δημοσιογραφική Εστία η Ήβη Αδάμου.

Συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της δισκογραφικής της εταιρείας, Sony, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά πως είναι μεγάλη η τιμή που της δόθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision. Ξεκαθάρισε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα τρία κομμάτια όμως θα στηρίξει το ίδιο όποιο επιλεγεί για να «σκίσουμε» όπως δήλωσε αστειευόμενη! Την ικανοποίησή του τόσο για την επιλογή της Ήβης αλλά και με το γεγονός πως η Κύπρος ξεκίνησε πρώτη από τις συμμετέχοντες χώρες την προετοιμασία της για τον διαγωνισμό εξέφρασε ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας Γιάννης Δόξας.

Η στιγμή της επιλογής
Η επιλογή του τραγουδιού που θα πάρει το εισιτήριο για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα  γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ένα τραγούδι για την Ήβη» που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ.  Η Ήβη θα ερμηνεύσει live τα τρία κομμάτια και ακολούθως κοινό και κριτική επιτροπή θα δώσουν την ψήφο τους που θα έχει βαρύτητα 50% αντίστοιχα. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Χρίστος Γρηγοριάδης ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Μαρία Χαρή. Η προώθηση του κομματιού θα γίνει κυρίως μέσω διαδικτύου μιας και σύμφωνα με την αρχηγό της κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ τα τελευταία χρόνια η promo tour έχει αποδεχθεί ανώφελη. Επισήμανε επίσης πως επισκέψεις θα γίνουν σε μερικές χώρες με βάση την κλήρωση που θα δείξει σε ποιο ημιτελικό θα διαγωνιστεί η Κύπρος.

It’s all about style
Η κύπρια σχεδιάστρια μόδας Φάνη Ξενοφώντος θα αναλάβει την επιμέλεια της εμφάνισης της Ήβης στην βραδιά του διαγωνισμού. Ήδη αναζητούνται επίσης τα άτομα που θα πλαισιώνουν την τραγουδίστρια επί σκηνής. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το ποιο θα είναι το νικητήριο κομμάτι.

          Η Φάνη Ξενοφώντος με την Ήβη Αδάμου

Τα τρία τραγούδια
Ξένοι δημιουργοί υπογράφουν τα  τρία υποψήφια τραγούδια «Call the police», «La La Love» και «You don’t belong to me». Δύο dance κομμάτια και μία μπαλάντα  δόθηκαν στην διάθεση το κοινού και έχουν αποσπάσει αρκετά καλά σχόλια. Ξένα και τοπικά sites αλλά και οι θαυμαστές του ευρωπαϊκού θεσμού  ξεκίνησαν ν’ αφήνουν τα δικά τους σχόλια. Ως φαβορί παρουσιάζεται το κομμάτι «La La Love» που έχει μέχρι στιγμής ένα μικρό προβάδισμα. 

H MTN, επίσημος χορηγός των τραγουδιών της Ήβης Αδάμου για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2012, μοιράζεται μαζί σας τα υποψήφια τραγούδια!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X