ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μέσα από τις δύο εγκυμοσύνες της

Είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στον χώρο της κυπριακής showbiz, αφού μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχει γίνει μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για τους τηλεθεατές. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, κατάφερε μέσα από την εργατικότητα αλλά και την απλότητα του χαρακτήρα της να κερδίσει το κοινό, με πολλές γυναίκες να ταυτίζονται μαζί της και να της εκφράζουν καθημερινά την αγάπη τους. Η ίδια, προσπαθεί όσο μπορεί να ανταποδίδει αυτή την αγάπη μοιραζόμενη με το κοινό της χαρούμενες προσωπικές της στιγμές, όπως έκανε στην περίπτωση του γάμου της με τον Γιώργο Εφραίμ, αλλά και με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Τον Μάρτιο του 2017, η Χριστιάνα ανακοίνωσε γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό πως θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά, ενώ μετά τον ερχομό της Μελίνας τον Νοεμβριο της ίδιας χρονιάς, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με την μικρή, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instgram. 

Τον Οκτώβριο του 2018 ο πελαργός κτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα της αγαπημένης παρουσιάστριας, η οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με έναν πρωτότυπο τρόπο, δημοσιεύοντας ένα video στο Instagram μέσα από το οποίο μάθαινε το φύλο του μωρού της σπάζοντας ένα μεγάλο μπαλόνι που από μέσα έβγαιναν μικρά γαλάζια μπαλόνια δείχνοντας πως ο Εφραίμ τζούνιορ είναι καθ' οδόν. 

Λίγες εβδομάδες πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά, κάναμε ένα crash test στις δύο εγκυμοσύνες της, όπου οι μόνες αλλαγές που ουσιαστικά παρατηρούμε είναι πως στην πρώτη εγκυμοσύνη η Χριστιάνα ήταν πολύ πιο ξανθιά από τώρα, και η κοιλίτσα της ήταν λίγο πιο μικρή συγκριτικά με την δεύτερη φορά. Παράλληλα, η Χριστιάνα δεν έχασε την προσωπικότητά της, αφού και στις δύο εγκυμοσύνες της φόρεσε εντυπωσιακά looks για τις ανάγκες της εκπομπής της, αλλά δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο της pyjama look με το οποίο όπως γνωρίζετε συνηθίζει να κυκλοφορεί δημόσια, κάνοντάς το κατά κάποιο τρόπο μόδα.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η εγκυμοσύνη της ταιριάζει πολύ και την κάνει ακόμα πιο γλυκιά!

Εικόνες από την πρώτη της εγκυμοσύνη:

*Όταν ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της 

*Όταν αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ήταν πια έτοιμη να μπει στο μαιευτήριο

Εικόνες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν είπαν στην Αριστοτέλους: ''Στην πρεμιέρα της επόμενης σεζόν θα είναι πρώτος καλεσμένος ο Εφραίμ''

   

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση